Hirdetés

Hirdetés

Életfogytiglant kapott a két embert meggyilkoló miskolci hajléktalan

borsodihir.hu

2022.11.14. 10:24

Életfogytiglant kapott a két embert meggyilkoló miskolci hajléktalan
Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Az egyik áldozatát ötvenszer szúrta meg egy késsel.

Hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a 26 éves férfival szemben, aki egyik alkalmi ismerősét egy fakaróval halálra verte, egy másik férfit pedig ötvenszer megszúrt egy késsel, majd a holttestet paplanhuzatba tekerve kútba dobta Miskolcon – írja az ugyeszeseg.hu. A vádirat szerint a vádlott hajléktalanként élt a városban.

2020 augusztusában ismerkedett meg egy férfival, akit elcsalt egy hétvégi házas övezetbe, majd közös italozás után egy több mint másfél méteres fakaróval tizenhétszer testszerte megütötte, melynek következtében a sértett a helyszínen meghalt.

A holttestet elvonszolta, és egy fás, bokros területen rejtette el.

2020 szeptemberében a vádlott más hajléktalanokkal együtt egy elhagyatott épületbe költözött. Az egyik este mindannyian italoztak, közülük a sértett férfi már elment aludni.

A férfi utánament, és egy késsel ötvenszer megszúrta, majd a holttestet egy paplanhuzatba csomagolta, és bedobta az udvaron lévő kútba.

A vádlott még szeptember elején összeismerkedett egy férfival, akinek felment a lakására. Mindketten alkoholt ittak, és amikor a házigazda elaludt, a férfi a ruházatából kivette a pénztárcáját, amelyből 14 ezer forintot, valamint személyes okmányt vett el, majd távozott.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő, büntetett előéletű, különös visszaeső vádlottal szemben életfogytig tartó fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy a bíróság a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét zárja ki.

Miskolcemberölésszurkálásfakaró

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés