Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Otthon, Sajószentpéteren lép fel a bajnok

| 2016. 10. 24. | 15:14:00
Szász Kitti hazai pályán.
Otthon, Sajószentpéteren lép fel a bajnok
Hirdetés
Hirdetés

Szász Kitti négyszeres freestyle foci világbajnok hamarosan újabb világversenyen méretteti meg magát: Londonban rendezik meg a Red Bull Street Style döntőjét november 8-án.

– Biztos voltam benne, hogy ott leszek Londonban. Elsődleges célom, hogy szeretnék jól teljesíteni, nem csak az van a fejemben, hogy győzzek. Az nem cél már, ami 2012 óta, hogy nyerni, nyerni, nyerni, hanem az, hogy jól teljesítsek. Ha ez a teljesítmény elég arra, hogy győzni tudjak, akkor maximális a siker – nyilatkozta a Goal Magyarországnak.

A sportoló novemberben szülővárosában, Sajószentpéteren fog fellépni a helyi református gyülekezet alapítványi bálján: – Nyilván, ha Sajószentpéterről, vagy az otthonról van szó, akkor meglágyul az ember szíve és sokkal könnyebben mond igent a felkérésekre. Jól esik, ha otthonról keresnek meg.

Kitti december 2-án és 3-án az ausztrál fővárosban fog versenyezni. Egyetlen célja most is az, ami mindig: hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából.

– Melbourne-ben fogok december másodikán és harmadikán versenyezni. Az esély mindig megvan a győzelemre, de minden versenyen a teljesítmény a célom és nem az eredmény.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés