Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fucsovicsot a döntőben megállították

| 2017. 02. 12. | 19:11:00
A nyíregyházi teniszező három szettben kapott ki.
Fucsovicsot a döntőben megállították
Hirdetés
Hirdetés

Fucsovics Márton egy szoros és egy sima szettben kikapott az osztrák Jürgen Melzertől a budapesti, 64 ezer euró összdíjazású ATP-challenger férfi tenisztorna döntőjében.

 A világranglistán 163. magyar játékos az ATP-rangsor 257. helyezettjével csapott össze vasárnap a BOK (volt Syma) Csarnokban, pályafutása során másodszor. Első meccsükön, három éve a pozsonyi challenger-tornán meccslabdáról fordítva, a döntő szett rövidítésében 12-10-re Melzer nyert. A 35 éves osztrák 2011 áprilisában nyolcadik is volt a ranglistán, 2010-ben elődöntőt játszott a Roland Garroson, pályafutása során 5 ATP-tornát nyert meg, és idén januárban a későbbi bajnok Roger Federerrel játszott az Australian Openen.

Melzer a trófea mellé 9200 eurót (2,85 millió forintot) kapott, míg Fucsovics 5400 euróval (1,66 millió forinttal) vigasztalódott.

A párosoknál a Dino Marcan, Tristan-Samuel Weissborn horvát, osztrák duó diadalmaskodott, mivel hallatlanul izgalmas végjátékban, nyolcadik meccslabdáját értékesítve legyőzte a szlovén Blaz Kavcicot és a horvát Franko Skugort. Utóbbi kettősnek ugyancsak volt három mérkőzéslabdája. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés