Hirdetés

Hirdetés

Drog- és alkoholfüggőségéből is megtalálta a kiutat a sznúker zsenije

2018.10.18. 17:52

Drog- és alkoholfüggőségéből is megtalálta a kiutat a sznúker zsenije
Ronnie O'Sullivan (Fotó: Eurosport)

Magyarul is megejelnt az önéletrajzi könyve.

Hirdetés

Ronnie O'Sullivan az English Open elnevezésű sznúkertornán szerdán meglökte a 15. hivatalos maximumát, csütörtökön pedig megjelent az önéletrajza magyarul. Mintha csak a magyar kiadása előtt tisztelgett volna a 147-tel. 

Régebben a drogoktól és az alkoholtól függtem, de most megtaláltam a legegészségesebb addikciót: a futást. Ebben a könyvben elmesélem, a futás hogyan segített harcolni a démonaim – a függő személyiségem, a depresszió, apám börtönbüntetése, a fájdalmas szakítás gyermekeim anyjával – ellen, és nyerni öt snookervilágbajnoki címet. Mesélek az életem legnagyszerűbb dolgairól is, a gyerekeimről, a snookerről, apám szabadulásáról, a haverokról, és dr. Steve Peters pszichiáterről, aki megtanított, hogy ne fussak el, ha forró lesz a helyzet. Végül pedig mesélek arról, hogy milyen érzés rajongani: a futásért, a snookerért, az életért. Mert mindenkinek szüksége van valamire, ami hajtja

- ajánlja könyvét a legenda, aki elképesztő rekordokat tart. Egyik ilyen a 100-as brékek. Ronnie O'Sullivan 956-nál tart, és semmi sem veszélyzeteti az elsőségét, hiszen az öröklanglistán a második a már régen visszavonult Stephen Hendry 776-tal.

Ronnie O'Sullivan 15. maximuma:

 

sportAnglia

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés