Hirdetés

Sok magyar lazult júniusban

Borsodihír

2018.07.04. 14:20

Sok magyar lazult júniusban
Málta a második legkedveltebb úticél a Wizz Tours-nál

Legalábbis külföldön. Minő meglepetés, a tenger a hívószó.

Hirdetés

Tavalyhoz képest idén júniusban 10 százalékkal több éjszakát töltöttek el külföldön a magyar utazók a Wizz Tours online utazási szolgáltató foglalási adatai szerint. A kedvenc nyaralócélpontok változatlanok, ugyanakkor egyre gyakrabban térünk el a szabványos egy hetes utaktól és választunk 5, 6 vagy akár 8 napos kikapcsolódást. 

Egy korábbi felmérés szerint – írják – a magyarok leginkább augusztusra hagyják a külföldi nyaralásukat, ugyanakkor senki nem hibáztathatja azokat, akik már az első nyári hónapban elrepülnek pihenni, megelőzve a legnagyobb kánikulát.

A legkedveltebb utazási célpontokban idén sincs változás: Tenerife vitte el az első, Málta a második és Barcelona a harmadik helyet a népszerűségi listán. Az örök tavasz szigetének is nevezett Tenerife igazi nyaralóparadicsomként egész évben ragyogó kék éggel és kristálytiszta, homokos strandokkal várja a turistákat, nem csoda, hogy minden évben a magyar turisták kedvencei között szerepel. Málta és Barcelona előkelő helye a ranglistán azt mutatja, hogy a magyar turisták számára a kulturális, városnéző programok is fontosak a tengerpart közelsége és a napsütés mellett, így, ha netalán viharos időt fognának ki, még mindig lehet a szebbnél szebb városok műemlékeiben gyönyörködni. A top 10 júniusi úti cél közé Rhodosz, Róma, Fuerteventura, Burgasz, Kréta, Agadir és Palma de Mallorca került még be.

magyarnyaralásWizz Tours

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés