Világbajnok csokink van!
Almás pités-karamellás bonbonnal nyert érmet a magyar vállalkozás, a Bonbonier Csokoládé Manufaktúra az International Chocolate Awardson.
A fahéjas almával készült krémkaramellával töltötték a díjazott bonbont. Az alma és a krémkaramella lágy, bársonyos textúrája kellemes harmóniát alkot az őt körülölelő roppanós étcsokoldéval. Fahéjjal egészül ki a csokoládé aromája, mely a karamellával töltve selymes, édeni, érzéki csemegeként jellemezhető.
– Idén kezdtem el karamellával kísérletezni. A nemzetközi trendek mellett a magyaros ízvilággot is meg szerettem volna mutatni a zsűrinek. Így álmodtam meg az almás pités-karamellás bonbonomat. A jól sikerült bonbonokat nyáron fagylalt, télen sütemény és torta formájában is elkészítem – mondta az eredményhirdetés után Erdélyi Nóra, a manufaktúra chocolatierje.