Fogják a fejüket Debrecenben, hihetetlen figura az óriáskeréken

civishir.hu

2019.02.24. 17:43

Fogják a fejüket Debrecenben, hihetetlen figura az óriáskeréken
Hihetetlen látványosság Debrecen főterén (Fotók: Cívishír)

Ott termett a 45 méteres magasban – biztonsági felszerelés nélkül.

Biztonsági felszerelés helyett esernyővel a kézben, cilinderrel a fején ment fel egy ismeretlen férfi a debreceni főtér látványosságának számító 45 méteres óriáskerék tetejére. Történt mindez február 24-én késő délután, negyed hat körül. Rendőrök sehol, de előre megtervezett akció zajlott, a férfinak ugyanis voltak segítői, illetve drónnal készítettek felvételeket.

Frissítés: közben tájékozódtunk picit. Feltehetően az úgynevezett Balance-projekt „esernyős emberét” láthatták a Kossuth téri nézelődők. A férfi, aki feltűnt már a budapesti Szabadság híd és egy fővárosi óriáskerék tetején, nem kívánja magát felfedni, de adott már interjút a 24.hu-nak

Ami a dolog legálisságát illeti, az „esernyős ember” azt mondja, minden engedélyük megvan. Mint fogalmaz, nem is akarnak illegálisan tevékenykedni, sem pedig rossz példával elöl járni, nehogy bárkit felelőtlenségre vagy meggondolatlan cselekedetre bátorítsanak. – Emellett a minőség is szempont, hiszen csak akkor tudunk igazán színvonalas felvételeket készíteni az akciókról, ha van időnk forgatni-fotózni, illetve csak a lényegi résszel foglalkozni és nem stresszelni az engedélyek hiánya miatt – mondta a 24.hu-nak.

– Egész életünkben egy bizonyos egyensúlyi állapotot próbálunk elérni. Törekszünk a harmóniára, keressük az ebből fakadó biztonságot, ami boldoggá tesz bennünket. A kiegyensúlyozott emberből árad valamilyen megfoghatatlan erő. Uralja testét és szellemét. Példaként jár elöl. Irányt mutat azoknak akik hasonló állapotra törekszenek. Az élet is egyensúlyozás, szinte pengeélen táncolás. Ebben megtalálni azt a vékony vonalat, az egyensúlyi állapotot, igazi kihívás. Az „esernyős ember” egyensúlyoz saját testi korlátain. Olyan magaslatokba jut el, amire csak az az ember képes, aki tökéletes egyensúlyban van önmagával és környezetével. Mintha a világ felett állna, a világ tetején egyensúlyozna, közben eggyé válik azzal, mint csupán egy apró részlete az egésznek – fogalmaznak a Balance-projekt megálmodói.

Aki szeretné látni hősünket egy sikeres videoklipben, az csak nyugodtan indítsa el a Brains Balance című számát!  

DebrecenÓriáskerékBalance-projekt

Szóljon hozzá!

Hirdetés