Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Társkereső oldal indult duciknak

| 2019. 06. 20. | 10:41:00
Ducitars.hu
Társkereső oldal indult duciknak
Hirdetés
Hirdetés

Az elmagányosodás felé haladunk, pedig ennek nem kellene így lennie. Ideje, hogy végre a ducik is visszanyerjék önbizalmukat, és ne mondjanak le arról, hogy megtalálják életük szerelmét. Nekik segít az új magyar plus size társkereső, a ducitars.hu.

Sajnos a plusz kilók sok esetben önbizalomhiánnyal járnak együtt, köszönhetően a körülöttünk lévő vékonyságkultusznak. Szerencsére ez a trend is kezd megfordulni. Az utóbbi években kötelezték a divatházakat, hogy kifutóikon ne kórosan sovány modellekkel mutassák be kreációikat. A legfrissebb hírek szerint pedig már egyre elfogadottabbá válik a plus size az élet számos területén. A Nike például azután, hogy néhány éve már megjelent kifejezetten teltebbeknek szánt sportruházatával, nemrégiben ezeket már üzleteiben is láthatóvá tette plus size próbababáin.

Egy kis plusz a sikeres társkereséshez

Sok plus size hölgy elmondása szerint manapság nehéz ismerkedniük, nincs egy olyan felület, ami csak nekik szólna. Ezen igyekszik segíteni Györfi András, aki létrehozta hazánk első duciknak szánt társkereső oldalát, a ducitars.hu-t. Az oldal a “teltek és vidámak társkereső oldalaként” határozza meg önmagát. Ide kifejezetten azokat várják, akiknek - ma még - kevesebb lehetősége van a randizásra a hétköznapokban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés