Az AVON szintet lép: jönnek az étrend-kiegészítők

civishir.hu

2020.03.05. 11:22

Az AVON szintet lép: jönnek az étrend-kiegészítők

Új piaci szegmens.

Hirdetés

Az AVON 2020-ban egy teljesen új piaci szegmensbe, az étrend-kiegészítők piacára lépett. A jelenlegi fogyasztói trendeket szem előtt tartva a Liiv termékcsalád bevezetésével a vállalat célja, hogy széles portfóliójában újabb terméket kínáljon az egészségtudatos vásárlóknak, az AVON tanácsadóknak pedig újabb lehetőséget üzletük növelésére.

A Liiv termékek hatékony és innovatív megoldást nyújtanak a hölgyeknek, hogy a rohanó hétköznapokban is megadják maguknak mindazt, amire a szervezetüknek szüksége van. A Liiv három taggal debütált a magyar piacon; az Étkezéshelyettesítő shake-kel, a Rest and relax étrendkiegészítővel és a Szépítő kollagénes italporral.

Az új termékcsalád minél szélesebb körben való ismertté tételét az AVON 360 fokos marketing és PR aktivitás mellett egy ismert és nemzetközi arccal is segíti. A Liiv magyarországi nagykövete Kozák Danuta, ötszörös olimpiai-, tizennégyszeres világ- és tizenhatszoros Európa-bajnok kajakozó, aki sportolóként, anyaként és feleségként pontosan tudja, hogy mennyire fontos a kiegyensúlyozott életmód egy nő életében. 
étrend-kiegészítőAvonLiiv

Szóljon hozzá!

Hirdetés