Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megmutatjuk a most legnépszerűbb férfi karóra márkákat! 

| 2020. 03. 02. | 09:23:00
Lehet emlék vagy életmérföldkő.
Megmutatjuk a most legnépszerűbb férfi karóra márkákat! 
Hirdetés
Hirdetés

Talán régen még Ön is ekként vélekedett karórát hordó férfitársairól: Ő egy igazi sznob, minek az a karóra, amikor itt van a telefon? Nem kell folyamatosan méregetni, ellenőrizgetni az időt! Kit akar lenyűgözni? 

Nos, valamiért mégis megváltozott a véleménye, hiszen megértette, hogy a karóra egy férfi számára több mint egy mutatós, időmérés céljából megalkotott zseniális eszköz. Több mint egy telefonos időmustrát helyettesítő, alkarra illeszthető eszköz. 

Meggyőződött arról, hogy az óra szimbólum, amelyre, ha örökségül kapta, kincsként gondol, hiszen erőteljes emlékek kapcsolják össze a múlttal – talán éppen dédapja emlékét őrzi „karórába zártan”.  

Meglehet, hogy egy fontos életmérföldkőt jelöl az Ön életében: talán az első önálló vállalkozásának sikeres emléke előtt tiszteleg ezáltal. 

Most, hogy meggyőződött a karóra valódi értékéről, arra kíváncsi, hogy melyek azok a férfi karórák, amelyek jelen pillanatban a legnagyobb népszerűségnek örvendenek a férfiak körében? Mára már megszokhattuk, hogy e bőségzavarban, ahol oly sok férfi karóra áll az érdeklődők rendelkezésére, oly nehéz egyik vagy másik mellett dönteni. Több tucat márka és stílus hever a karórára áhítozók előtt. 

Amennyiben fogalma sincs, hogy hol kezdje el a karóra-keresést, akkor a Timestore weboldala nagy segítség lehet Önnek. 

Lássuk a legkedveltebb karórákat, amelyek 2020-ban is számos férfit megörvendeztetnek: 

Patek Philippe

Ha luxusóráról van szó, akkor a Patek Philippe kiemelkedő helyhez jut a férfi karóra rangsorban 2020-ban is. Ez a csúcskategóriás óramárka magában hordoz egy aukciós rekordot, melynek során a valaha eladott legdrágább órának minősítették. Az 1839-es évek óta svájcban gyártott Patek Philippe kiváló minőségű karórákat kiemelkedő szakértelemmel, precizitással és több éves tapasztalattal állítják elő.

Rolex

A Rolex márka mindezidáig nem veszített erejéből, népszerűségéből, hiszen kiválóság és rendkívüli odafigyelés ötvözi. A gyártók arra törekednek, hogy a Rolexben az abszolút, a kiváló testesüljön meg az órák világában. Ebből kifolyólag az eredeti megközelítéseket többféle innovatív megoldással veszik körül, hogy mindig megfeleljenek a legmagasabb aktuális elvárásoknak. 

Omega

Amellett, hogy nagy népszerűségnek örvendő karóráról van szó, az Omega egyike a világ legdrágább óráinak. Hogy miért? Svájci gyártású, prémium minőségű, luxusóra, a világ egyik legesztétikusabb órája, amely már több mint másfél évszázados múlttal büszkélkedik. Omega órát láthatunk például az egyik James Bond filmben is, a Casino Royale-ban és számos híresség rajong ezért a márkáért, köztük Ryan Gosling, George Clooney, Pierce Brosnan is, hogy csak néhányat emeljünk ki a sorból. 

Ugyanakkor kiemelkedő helyhez jutottak még a következő férfi karóra márkák is, melyeket nehéz szívvel hagynánk ki a sorból, ezért felsorolunk még néhányat:

  • Audemars Piguet – az ugyancsak svájci márka francia vezérigazgatója Francois-Henry Bennahmias idén megháromszorozná az óragyártást, nem véletlenül!  
  • Jaeger-LeCoultre – a különleges svájci és francia múlttal rendelkező óra már a 16. század óta ugyanabban a szellemiségben lát évről évre napvilágot, és úgy fest, hogy mind a mai napig a gyártók végtelennek mondható inspirációforrással rendelkeznek. Ekként maradthatott és marad az élvonalban.
  • Vacheron Constantin – ezen egyedi óra gyártói mind a mai napig követik a kezdetekben lefektetett három alapelvet, éspedig: kiváló technika, harmónia, valamint tökéletesség. Ebben a szellemben és meg nem fogyatkozó szenvedéllyel készítik ezeket a nagyszerű karórákat, sokak örömére. 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés