Hirdetés
Hirdetés

Válassz társasjátékot!

| 2020. 07. 14. | 10:26:00
Hallottál már a kooperatív társasokról?
Válassz társasjátékot!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokan rajonganak még manapság is a társasjátékokért. Régen, mikor még nem volt sem okostelefon, de még internet sem minden háztartásban, sok család és baráti társaság programja volt az, hogy esténként összegyűltek, és vérre menő küzdelmet folytattak egy társasjáték mellett. A mai fiatalság bizonyára el sem tudja képzelni mekkora izgalmat jelent az, hogy ki tud előbb hatos dobással kiszabadulni egy játékmezőről, vagy ki tudja kihúzni a legjobb szerencsekártyát hamarabb. A mi kezünkben van a lehetőség, hogy megmutassuk a fiatal generációnak, hogy társasozni már pedig remek móka! Abban az esetben, ha te is azok közé tartozol, akik szívesen ülnek le egy jó társas mellé, a legjobb helye vagy!

Bizonyára sokak otthonába lapul néhány társasjáték a polcokon, melyek időről- időre elő is kerülnek. Egyszer csak azonban el jön az idő, amikor unalmas lesz az, hogy mindig ugyan azzal a játékkal játszunk, csökken a játékosok érdeklődése és lelkesedése is. Ilyenkor érdemes beszerezni néhány új darabot! Szinte zavarba ejtő tud lenni, hogy már hányféle társas közül lehet válogatni. A linkelt oldalon egy olyan társasjátékokat árusító webshopra jutsz el, ahol hatalmas választék áll a vásárlók rendelkezésére. Itt mindent megtalálhatsz, a stratégia társasoktól kezdve, a családi társasokon át, egészen a gyermek társasokig. A legelső szempont, ami alapján választanod kell majd, hogy kik lesznek a játékos partnereid.

Amennyiben gyerekkel tervezel néhány partit végig vinni, mindenképp figyelj a korosztály besorolásra, és a játékidőre is! Akkor viszont, ha a baráti társaságodat szeretnéd áthívni, nyugodtan engedd szabadjára a fantáziádat, és próbáljatok ki valami újat! Hallottál már a kooperatív társasokról? Itt nem az egyén győzelme lesz a cél, sokkal inkább a csapatmunkán van a hangsúly. Egy közös ügyért kell majd összefogni a játékosoknak, és egy magasztos cél érdekében kitalálni a legjobb stratégiát, különben nem fog győzelemmel zárulni a játék. Kicsit más, mint a megszokott társasok szabályai, ugye? Ne aggódj, ha most hallasz először róla, gyorsan bele lehet majd jönni, és rákapni az ilyen típus darabok ízére is!

Hirdetés
Hirdetés