Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem hinné, mennyi diplomája van a magyar rekordernek!

| 2020. 10. 12. | 21:00:00
A siker receptjét is megosztotta Kapus Krisztián.
Nem hinné, mennyi diplomája van a magyar rekordernek!
Hirdetés
Hirdetés

Informatikus-könyvtáros, katolikus hittanár, magyar szakos bölcsész, művelődésszervező, orosztanár, stíluskommunikátor és még sok más: összesen húsz diplomát szerzett az elmúlt 28 év alatt Kapus Krisztián, aki ezzel tartja a magyar rekordot. A Szeged365.hu cikke szerint a férfi a mindennapokban közösségfejlesztéssel foglalkozik, és jelenleg is tanul: a szegedi Gál Ferenc Egyetemen iskolai mentálhigiéné pedagógus szakvizsgára készül, de a Pécsi Tudományegyetemnek is hallgatója. 

– Mindig találtam valamit, ami az adott szakon kicsit jobban érdekelt, mint amennyit tanítottak belőle. Ezért ilyenkor kerestem egy olyan szakot, ahol lehetőségem nyílt jobban elmélyednem ezekben a témakörökben – jelölte meg a motivációja okát. 

Huszonnyolc év távlatából már szereztem akkora rutint, hogy tudom, a tanulás sikerességéhez mire kell nagyon figyelni: fontos, hogy jól osszuk be az időnket, legyünk személyesen jelen az órákon, hiszen ezt egy könyv vagy jegyzet sem pótolhatja, és ami a legfontosabb, tanulás közben ne hagyjuk, hogy bármi elvonja a figyelmünket – vallja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés