Hirdetés
Hirdetés

Ezekre képes egy modern búvárkaróra

| 2021. 03. 30. | 17:19:00
Egyes sportolók pedig már-már emberfeletti teljesítményre képesek.
Ezekre képes egy modern búvárkaróra
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sportolás során jó, ha van az embernek egy olyan eszköz a kezében, ami a segítségére van. Jobban mondva, nem is a kezében kell lenni, hiszen edzések során nem kényelmes, ha mondjuk a mobilunkat fogni kell ahhoz, hogy a funkcióit élvezni tudjuk ennek az eszköznek. Abban az esetben, ha jól választunk karórát, akkor a csuklónkon tudjuk hordani mindig az „edzőtársunkat”. Mit lehet elvárni egy jó sportórától? Egyrészről – ahogy már írtuk – rendelkezni kell olyan tudással, amiknek valóban hasznát lehet venni sportolás közben, úgy, mint például a lépésszámlálás, a pulzusmérés, vagy az elégetettkalóriák kijelzése. Másrészről feltétlen strapabírónak kell lennie, hiszen egy edzés során simán érheti víz és ütés is. Harmadrészről pedig azért valljuk be az is fontos szokott lenni, hogy dizájnos is legyen egy órán külsője.

Mi a helyzet akkor, ha direkt olyan órát szeretnénk, ami a búvárkodás során is a társunk lehet? Az ilyen ketyegők hatalmas előnye, hogy több tíz méter mélyen is helyt állnak. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit tud még nyújtani egy búvárkodásra alkalmas karóra, akkor egyszerűen kattints a timestore.hu linkre! Ebben a karóra webáruházban utána tudsz járni annak, miért lehet a legjobb választás a Seiko férfi karóra a sportolás során. Ez a márka a tervezés és a funkcionalitás tekintetében is az urak igényei szerint lett megálmodva. Azoknál a karóráknál, amelyekalkalmasak a búvárkodásra is, a hangsúlyt a rezisztenciára helyezték. A komolyabb megterhelés miatt egyes modellek esetében a mutatók egyedi térhatásúak annak érdekében, hogy bármikor jól láthatóak legyenek. Elég meggyőző, ugye? Arról már nem is beszélve, hogy igazán egyedi és stílusos megjelenést is el lehet érni a Seiko karórák bármelyik modelljével, így a hétköznapokban is tökéleteskiegészítője lesz a férfiak megjelenésének!

A búvárkodást több szinten is lehet űzni, egyes sportolók pedig már-már emberfeletti teljesítményre képesek. Amennyiben felkeresed a linken található oldalt, megismerheted  Arnaud Jerald, francia búvár történetét. Kevesebb mint 3 és fél perc alatt mindössze egy levegővétellel merült 112 méter mélyre, majd jött vissza felszínre, mely teljesítménnyel megdöntötte a szabadtüdős mélymerülés világrekordját, ami korábban 111 méter volt. Felkeltette az érdeklődésedet ez a világcsúcs? Ha igen, mindenképp látogass el az oldalra, hiszen egy videón keresztül is megnézheted ezt a hihetetlen merülést. 

Lehet, hogy ilyen mélységben már komolyabb búváróra van szükség, de a hagyományos merülésekre egész biztosan meg fognak felelni a Seiko karórái közül is az egyes modellek. Valljuk be, napjainkban hatalmas könnyebbséget jelent az, hogy otthonról is tudjuk intézni nem csak a vásárlást, de magát a nézelődést is. Azért is lehet remek választás a TimeStore webáruháza, mert itt kényelmesen és egyszerűen tudsz majd keresgélni a legjobb világmárkák karórái között úgy, hogy közben fel sem kel kellned a kényelmes kanapédról. Legyen szó férfiakról, vagy nőkről, mind a két nemnek tökéletes ajándékötlet lehet egy óra, pláne akkor, ha már régóta a szíve vágya egy márkásabb darab. Meglepetésre pedig mindig adódik alkalom akkor, ha egy számunkra fontos személyről van szó. Ha tehátolyan karórát keresel saját részre, vagy esetleg ajándékba, amivel simán tudsz majd merülni is, itt egész biztosan rá fogsz bukkanni a legmegfelelőbb darabra

Hirdetés
Hirdetés