Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyedi ajándékötletek a szerelmeseknek

| 2021. 05. 11. | 14:24:00
Kedves újdonságok között válogathatunk!
Egyedi ajándékötletek a szerelmeseknek
Hirdetés
Hirdetés

Az utóbbi több mint egy év senkinek sem volt könnyű, az emberi kapcsolatok különböző nehézségeken kellett, hogy átlépjenek, megsínylette ezt az időszakot a legtöbb családi, baráti, sőt, munkahelyi kapcsolat is. A párok élete is rendkívül megváltozott, előtérbe kerültek olyan kérdések, mint az összeköltözés (biológiai közösség a vírus szempontjából), az együtt töltött idő kivételes megnövekedése és az otthon töltött időé is. A jelenlegi időszakban, ahogy nyílik az ország, az attrakciók és a lehetőségek, nagyon fontos, hogy óvatosak maradjunk és vigyázzunk egymásra: az első oltás után a legjobb oltások is csak két héttel nyújtanak védelmet! Sokszor úgy tűnik, hogy ezt az információt ha nem is titkolják, de nem hangsúlyozzák ki eléggé.

Bár a mozik és éttermek benti részei is nyitva vannak már, könnyen lehet, hogy érdemes még néhány hetet várni: főleg, ha már eddig kibírtuk...

Milyen alkalmakra érdemes ajándékban gondolkodni?

Mindenki máshogy áll az ajándékok témájához. Van, akinek semmi szüksége egy alkalomra, hetente-kéthetente meglepi szerettét legalább valami aprósággal, míg mások inkább a hagyományosabb névnap, születésnap, karácsony, húsvét, stb-t töltik meg tartalommal ajándékkal is. A párokhoz tartozó alkalmak a megismerkedés évfordulója, de lehet ez az összejövés, járás kezdete, eljegyzés és / vagy a házasság évfordulója is.

Melyek a legjobb ajándékok?

Nem mindig egyszerű jó ajándékötleteket találni a pároknak. Egyrészről hogyan adhatna valaki jó tanácsot, hiszen nem ismerünk Téged és kedves párodat, másrészről ki ne örülne egy kis ajándéknak, főleg, ha az nem csak egy átlagos tucatajándék, hanem valamilyen kedves újdonság? Nézzünk néhány példát!

Aki szeret viccelődni a vitákkal (ez azért egy jó jel, sokan a „jó vitákhoz” kötik az igazán jó kapcsolat fogalmát), értékelhet egy vicces párnát vagy bögrét (pl. Mr. / Mrs. Mindig Igazam Van, vagy megfordítható A férjnek mindig igaza van / A feleségnek mindig igaza van bögre), kis izgalommal járó ajándék a kaparós bakancslista: létezik utazós (térképes) és „Bakancslista szerelmeseknek is”, ez utóbbi kaparós poszteren olyan dolgok is vannak, mint egy csók egy szobor alatt és olyanok is, mint két nap eltöltése okostelefonok és más kütyük nélkül.

Milyen áron érhetők el jó ajándékok pároknak?

Már 1000 forint alatti összegért is kapható egy ilyen alkalomra előre legyártott képeslap, egy ilyen speciális bögre 4000 forint környékén vásárolható meg, ennyibe kerül egy angol nyelvű kulcstartó barátnőnek, egy szép párna ára 6000 forint felett van valamivel, míg 10 000 forint felett kell gondolkodnunk, ha egyedi fényképes ajándékot vagy egyedi csillagtérképet szeretnénk, ez utóbbihoz egyébként saját fénykép és zenekód is tartozik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés