Hirdetés
Hirdetés

Most is népszerűek a felnyírt hajak a férfiak körében?

| 2021. 08. 17. | 16:46:00
Gyakran fordul elő, hogy az utcán sétálva szembe jön velünk egy nekünk nagyon is tetsző frizura.
Most is népszerűek a felnyírt hajak a férfiak körében?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egész biztos sokaknak ismerős a mondás, mely szerint egy jó frizura öltözteti az embert. Mégis hogyan lehetséges ez? Abban az esteben, ha jó szakemberhez kerül, és jó fazont választ, a végeredmény akár fiatalíthatja is az embert, sokkal vonzóbbá teheti, és a megújulásra is lehetőséget biztosít. Szerencsére az emberi haj viszonylag gyorsan nő, így adva van a helyzet, hogy kísérletezzük egy kicsit, melyik szín és melyik fazon áll nekünk a legjobban. Manapság már nem csak a hölgyeknek van lehetősége arra, hogy igazán stílusos legyen a hajkoronájuk, hiszen a férfiak is többféle fazonból választhatnak, arról nem is beszélve, hogy kimondottan fénykorát éli a szakáll és bajusz divat is, melyekkel igazán ki lehet tűnni a tömegből.

Akár csak a nők körében, úgy az uraknál is mindig más az adott évben a divat, melyet leginkább a híres emberek, a színészek, a zenészek, és a sportolók képviselői határoznak meg. Melyek manapaság az igazán közkedvelt hajviseletek a férfiak körében? Egy népszerű barber shop szerint most ezek a legnépszerűbb férfi frizurák.  A crop-ot, vagy másnéven az oldalt és hátul egészen felnyírt frizurát sokan választják. Ennél a fazonnál a fejtetőn hosszabb marad haj, és egy speciális ollóval végzett ritkítás után a tincsek szépen elkülönülnek egymástól, amivel egy kimondottan természetes hatást érhetünk el. A felnyírt hajnál is többféle variációból lehet választani, így egész biztos megtalálhatja mindenki a neki legelőnyösebb crop fazont. Azoknak, akiknek nehezen kezelhető a haja, esetleg elől kopaszodni kezdenek, ez frizura tökéletes jó választás lesz, hiszen elrejthetik vele a „hibákat”.

Gyakran fordul elő, hogy az utcán sétálva szembe jön velünk egy nekünk nagyon is tetsző frizura, az elnevezése hiányában azonban már a fodrásznak nem tudjuk pontosan elmagyarázni milyen fazont is láttunk, melyiket szeretnénk. Abban az esteben, ha te is szoktál így járni, érdemes felkeresned a linken elérhető barber shop oldalát, ahol összegyűjtötték a napjainkban igazán népszerű férfi frizurákat képpel és névvel együtt! Az A76 egy olyan borbély szalon, ahol az urakat egy hölgyekből álló profi csapat fogadja majd. Annak ellenére, hogy az az elterjedtebb, hogy a barberek általában férfiak szoktak lenni, érdemes esély adni ezeknek a lányoknak, hiszen a női szem gyakran sokkal jobban meglátja azt, hogy az adott vendégnek a fejformájához és stílusához milyen frizura lenne a legjobb választás. Ebben a barber shop- ba online is tudsz majd időpontot foglalni, ráadásul az itt töltött idő igazán családias és jó hangulatban szokott telni! Az oldalukon tájékozódni tudsz majd nem csak az árakról, de megismerheted az itt dolgozó lányok mellett a munkáikat is!

Hirdetés
Hirdetés