Hirdetés
Hirdetés

A legtrendibb kétszemélyes napozóágyak

| 2021. 09. 19. | 12:34:00
XXX
A legtrendibb kétszemélyes napozóágyak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Azok, akik szeretnek a napfényben lubickolni, igyekeznek a legutolsó napsugarakkal is feltöltődni, mielőtt óhatatlanul is ránk törne az ősz a maga búskomor hangulatával. Mivel még jócskán számíthatunk szép időjárásra, nem kell egyelőre félretennünk a napozóágyakat sem. 

Ugyan a napozást sokan magányos időtöltésnek gondolják, egyre többen akadnak azok is, akik szeretik párban múlatni az időt, miközben hétágra süt a nap. De hogyan lehet ezt kényelmesen megoldani? Természetesen a kétszemélyes napozóágyakon, amik közül hármat be is fogunk mutatni az alábbiakban.

Mi miatt érdemes kétszemélyes napozóágyat beszerezni?

Azért, mert ez remek alkalmat adhat egy kis kikapcsolódásra, közös olvasásra, de akár egy baráti beszélgetéshez is igazán kényelmes helyszínként szolgálhat. Természetesen, ha elmúlt a napozós időszak, de még nincsenek túl hideg napok, akkor is megtehetitek, hogy pár hangulatos takaróval és egy pohár borral vagy éppen valamilyen meleg itallal a kezetekben bekuckóztok a napágyra, és nézitek a levelek hullását.

Fortuna kétszemélyes napozóágy

Minimalista, modern környezetbe és indusztriális stílus mellé is egyaránt jól illeszkedik. Egy kimondottan izgalmas darab, hiszen az anyaghasználat során nem csak arra figyeltek oda, hogy megfeleljen a kültéri bútorokkal szemben támasztott elvárásoknak, hanem arra is, hogy ne süllyedjen a szürke megszokottságba. Az alumínium váz egyhangúságát egy játékos kötéltámlával dobták fel, a hozzá tartozó párnázat pedig vízlepergető huzattal lett ellátva.

Te is keresed a megfelelő bútordarabokat a teraszra még az ősz beállta előtt? Nézd meg a SpaTrend csúcskategóriás kerti bútor kínálatát, és alakítsd ki a lehető legkényelmesebb pihenőhelyet a teraszodon!

Bellano kétszemélyes napozóágy

A Domus Ventures kifejezetten kerti bútorok gyártásával foglalkozik. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőséget tudják a vásárlóknak adni, nem forgácsolják szét a figyelmüket és nyitnak más irányokba is, valamint egy nemzetközileg elismert dizájner csapattal dolgoznak együtt. Ennek a közös munkának a gyümölcseként jöhetett létre a Bellano és a Luxor bútorcsalád is, amik a kerti bútorok között is a felső kategóriát képviselik.

A Bellano napozóágynak igazán karakteres részét képezi a lehajtható napellenző, ami egyrészt egy bájos, romantikus hangulatot kölcsönöz neki, másrészt nem csak esztétikai, hanem praktikus funkciókat is ellát.

Luxor kétszemélyes napozóágy

A Bellanohoz hasonlóan ez is rozsdamentes acélváz alapokra épült, a Domus Ventures által egyedileg fejlesztett UV-álló Abaco XF polietilénből, a szövetei pedig a yachtok fedélzetén is használt speciális műbőrből vannak. Ezáltal garantálható, hogy ezek a napozóágyak hosszú távon is megőrzik a minőségüket és az újszerű kinézetüket, hiszen nem fegnak ki rajtuk az időárás elemei.

Hirdetés
Hirdetés