Hirdetés
Hirdetés

Szuper babalátogató ajándék egy feliratos bögre!

| 2021. 09. 19. | 12:47:00
XXX
Szuper babalátogató ajándék egy feliratos bögre!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagyon sokszor halljuk azt, hogy a bögre a legátgondolatlanabb, “legbénább” ajándékok egyike. Ez nincs így! Ha megfelelő az ajándékcsomag, akkor bizony egy feliratos bögre is képes hatalmas örömet szerezni. A következő sorokat azoknak ajánljuk, akik épp az első babalátogatásra készülnek, és a tökéletes csomagot akarják magukkal vinni! Tarts velünk, a következőkben minden fontos információt megtudhatsz!

Mit ne vigyél az első látogatáskor?

Nagyon sok olyan eszköz van, amelynek a friss anyukák és apukák nagyon örülnek. Ne aggódj, ezekről is lesz szó, ám mielőtt ebbe belevágnánk, szeretnénk, ha elfelejtenél néhány opciót, ami biztos benned is felmerült! 

A pici mellett a szülőknek már biztos, hogy van elegendő: játékuk, csörgőjük, cumijuk, cumisüvegük. Ágyneműt, babaszoba-kiegészítőt sem érdemes nézni, hiszen minden babaszobának megvan a maga kis hangulata. Hacsak nem tudod biztosan, hogy az általad kinézett kiegészítő tökéletesen bele fog illeni a képbe, inkább ne vedd meg!

Miért része a feliratos bögre a tökéletes csomagnak?

Most, hogy összefoglaltuk, mit ne vegyél, beszéljünk egy kicsit arról is, minek örülnek ténylegesen a szülők! 

Egy tökéletes apró csomagban mindenkinek van valami. Az anyukának, az apukának és a kicsinek is. A baba számára ideális ajándék lehet egy új ruhácska, édes felirattal vagy díszítéssel, egy előke vagy néhány mintás textilpelenka. Ha nagyon szeretnél valamit, ami tőled van, és sokáig a kicsié marad, a cumik jól jöhetnek.

Az apukának talán a legegyszerűbb választani. A legjobb, ha egy finom alkoholt vagy likőrös csokit szerzel be neki. Az anyuka már egy kicsit nehezebb eset. Mint azt tudod, koffeint nem ajánlatos innia a szoptató anyukáknak. Na de akkor minek a bögre?

A feliratos bögre képes erőt adni minden anyukának, mikor már azt hiszi, nem bírja tovább! Nézz csak rá a Peekabooshop.hu feliratos bögréinek szövegére! A bögre mellé pedig koffein helyett egészen mást ajánlunk. Olyan nyugtatóteákat, amelyek gyógynövénytartalmuk miatt képesek kisimítani a szülők minden idegszálát. Az anyuci bögréje mellé persze bekerülhet egy az apucinak is. 

Néhány utolsó jó tanács

Ha valamiről beszélt az anyuka vagy az apuka, hogy vágynak rá, vagy jó lenne még több, nyugodtan vegyél akkor is, ha egyébként a tiltólistára került nálunk! Ha pedig tuti sikert akarsz, akár megkérdezheted az anyukát is, hogy minek örülnének. Utóbbi módszernek csupán egy hibája van: ilyenkor nincs meglepetés. 

Van köztes megoldás is? Persze, hogy van! Az is jó, ha a leendő szülőket megajándékozod egy utalvánnyal. Így ha bármiről elfeledkeztek, most beszerezhetik. Ezzel meglepetést is kapnak, ám olyan dolgot vehetnek, amire igazán szükségük van.

Akármelyik opciót is válaszd, biztosak vagyunk abban, hogy hatalmas örömet fog okozni a szülőknek!

Hirdetés
Hirdetés