Hirdetés
Hirdetés

Személyre szabott fűtési rendszer olcsón és egyszerűen

| 2021. 10. 27. | 12:40:00
Ráadásul gyorsan is.
Személyre szabott fűtési rendszer olcsón és egyszerűen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megvalósult téli álom, amikor semmi más dolgunk nincs, mint bekuckózni, és élvezni az otthonunk melegében való pihenést. Talán mondani sem kell, hogy igazi valóra vált rémálom, amikor viszont fűtés nélkül maradunk a szezon közepén. Persze az is előfordulhat, hogy éppen az út otthonunkba költözünk ebben az időszakban, ahol viszont, mielőtt napokat kellene a hidegben töltenünk, sürgősen megoldást kell találnunk.

A fűtési rendszer kiválasztását a lakás energiavesztesége, a pénztárcánk, a környezetvédelemről alkotott elképzeléseink, az idő, a már meglévő fűtés cseréje iránti vágy, egy új családtag érkezése, és még ezer más dolog befolyásolhatja. Alapvetően viszont a legtöbben olyan fűtést szeretnének, amivel a lehető legkevesebbet kell foglalkozniuk, gyorsan és hatékonyan fűt, lehetőség szerint nem kerül vagyonokba, és teljes mértékben az életünkhöz igazítható. A jó hír az, hogy a fűtőszőnyeg erre mind képes.

Ez egy láthatatlan fűtési rendszer, ami természetesen nem a varázslat műve, hanem egy fűtőkábeles szőnyeg, ami a padló alatt fut. Mindössze egy kivezetésen keresztül kapcsolódik a termosztáthoz, aminek segítségével pontosan és precízen szabályozhatjuk, a külön helyiségeket különböző hőmérsékletűre állítva. Ez nagyon praktikus jellemző, különösen akkor, amikor átmenetileg egy kisbabának az első hetekben a többinél melegebb szobát kell biztosítani.

Mindez akár a telefonunk segítségével a távolból is irányítható, ami akár egy vidéki ház előzetes befűtésekor, akár egy idős szerettünk ellátásakor nagyon hasznos tudássá válik. Ez is jelzi, hogy a fűtőszőnyeg akár egy teljes értékű fűtési rendszerként is használható, de akár a korábbi fűtésünk mellé kiegészítésnek is megfelel. Mivel a lakás bármely pontján, akármilyen burkolat alatt megállja a helyét, ráadásul extra vékonyságának köszönhetően gyorsan és egyszerűen telepíthető, akár utólag is jó választásnak bizonyul. A fűtőszőnyeg egységes meleget biztosít, amit a padló hosszú órákon keresztül megtart, azután is, hogy a fűtés kikapcsolt. Mindezt akár otthonunkban, akár távolról is maximálisan a saját igényeink szerint szabályozhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés