Hirdetés
Hirdetés

Vírusok minimalizálása a zárt terekben – Segít az UV-C fény!

| 2021. 11. 14. | 20:26:00
XXX
Vírusok minimalizálása a zárt terekben – Segít az UV-C fény!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A zárt terek levegőjének tisztítása mindig is fontos volt, de a Covid-19 járvány megjelenése óta mindenki még óvatosabb lett. Manapság már-már elvárás a tiszta, egészséges környezet.. Ezt azonban csak a felkészült személyek, intézmények, boltok képesek biztosítani mások számára, olyanok, amelyek vagy akik tényleg komolyan veszik a jelen helyzetet. 

Szerencsére számukra most konkrét megoldással állunk elő. Tartson velünk egy rövid cikk erejéig és tudja meg, hogyan segíthet Önnek az UV-C fény az egyes élethelyzetekben!

Élethelyzet 1 - “Paranoia” otthon

Amikor berobbant a vírus, akkor bizony sokak életében teljes volt a káosz, ami nagyon is érthető. Az időseknek vagy azoknak, akik valamilyen komolyabb betegséggel küzdöttek, a hír rendkívül ijesztőnek tűnt. Ekkor volt “a nagy fertőtlenítés korszaka”, amikor otthonunkban szinte naponta mindent letöröltünk, lefertőtlenítettünk. A polcokat, az asztalt, a hűtőt a mikrót, minden szekrényfogantyút, a kilincseket és még a boltból hazahozott termékeket is. 

Egy idő után azonban ez már fájdalmas és fárasztó is volt számunkra. 

Voltak, akik rájöttek a titok nyitjára, és már akkor is alkalmazták otthonukban a germicidlámpákat. Ezek 253,7 nm-es sugárzásuknak köszönhetően könnyedén elpusztítják a vírusokat, a gombát és a penészt. 

Élethelyzet 2 - “Káosz” a boltokban

Talán Ön is úgy emlékszik vissza a nagy karantén előtti állapotokra, mint egy igazi apokalipszisre, hiszen aki tehette, kifosztotta a boltokat. A pánik bizony erősen eluralkodott az embereken. De ez semmi esetben sem segít. Illett távolságot tartani, és akkoriban erre figyeltek is az emberek. 

Az üzletek igyekeztek rendszeresen fertőtleníteni, hogy ők is csökkentsék az átfertőződés kockázatait. 

A Hollandimpex légtisztító készülékei között ma is találkozhat olyan termékekkel, melyek a hagyományos tisztító, fertőtlenítő szerekkel szemben számos előnyökkel rendelkeznek.

Miért fontos a zárt terek fertőtlenítése?

Manapság már mérséklődött a helyzet, és egy viszonylagos nyugalmi állapot állt be. A közösségben szintén fontos a kellő távolság megtartása. Azonban az amerikai járványügyi hivatal legfrissebb ajánlásai között szerepel a folyamatos légfertőtlenítés is.

Tehát ügyelnünk kell arra is, hogy a levegő folyamatosan tisztuljon és cserélődjön. A csírátlanítás ezen szintjét a germicidlámpákkal ellátott légtisztító készülékek biztosítják. A sugárzás zárt rendszeren keresztül látja el feladatát, így ezeket a darabokat emberek jelenléte mellett is használhatjuk. Egy ilyen termékkel nagymértékben csökkenthető a kórokozók száma a légtérben, amely támogat minket a vírusokkal szembeni védekezésben. 

Természetesen egy olyan elismert módszerről beszélünk, amelynek előnyeit az egészségügyben, a feldolgozóiparban is kihasználják, így biztosak lehetünk abban, hogy a mindennapok alatt is hasznosnak bizonyul majd.

Hirdetés
Hirdetés