Hirdetés
Hirdetés

Védd házi kedvenceid épségét ponthegesztett hálóval!

| 2021. 12. 14. | 12:17:00
XXX
Védd házi kedvenceid épségét ponthegesztett hálóval!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A ponthegesztett hálók, másik nevükön madárhálók a legnépszerűbb elválasztóknak számítanak a kisállatot tartók körében. Számos előnnyel rendelkeznek, amelyek mind azt szolgálják, hogy a kis kedvencek biztonságban érezhessék magukat.

Ponthegesztett hálók

A ponthegesztett hálók a hagyományos dróthálókkal szemben jóval stabilabbnak és merevebbnek bizonyulnak. Ezeket a tulajdonságokat a hegesztésnek, valamint a telepítéskor felmerülő szigorú szabályoknak köszönhetik. Ilyenkor ugyanis kizárólag lábazatra lehet őket építeni.

A ponthegesztett hálók többféle lyukelosztással érhetőek el, így maximálisan alkalmazkodhatunk a kisállatok méretéhez, igényeihez és maximális biztonságához.

A hálók azért is különösen előnyösek, mert egészen könnyen méretre igazíthatóak. Így szinte bármilyen adottságokkal rendelkező helyszínen telepíthetőek a gazdi és a kisállat igényeinek megfelelően. Emellett bármilyen átalakítás során jól jön, hogy könnyedén bővíthetőek, mozgathatóak, és szükség esetén lebonthatóak is.

A madárhálók használata mellett szól az is, hogy újrahasznosíthatóak. Így ökológiai lábnyom nélkül élvezheti kedvencünk ezt a biztonságot nyújtó terepet.

Mire jók a ponthegesztett hálók?

A ponthegesztett hálók azok számára hasznosak, akik baromfiudvarral rendelkeznek, és szeretnék biztonságban tudni az állatokat. A masszív és tartós háló segítségével nemcsak a baromfik szökését akadályozhatjuk meg, hanem a rájuk leselkedő ragadozókat is távol tarthatjuk.

Más, kistestű állatok számára kiváló és praktikus futtató vagy röpde készíthető a madárháló felhasználásával. A kutyák, a nyulak, de még a díszmadarak is élvezhetik saját területüket.

A kertészkedés nagy szerelmesei számára is nyújthat segítséget a hálók használata. Térelválasztóként, és egyfajta védőrétegként is alkalmazhatóak a veteményesben a gyümölcsök és a zöldségek épsége érdekében.

A VasMuszakiBolt.hu ponthegesztett hálói segítségével biztonságban tudhatja állatait és növényeit a nem kívánt ragadozók és rágcsálók ellen.

Praktikák a könnyű telepítés érdekében

A ponthegesztett hálók telepítése során első lépésként a rendelkezésre álló környezetet szükséges rendbe tenni. A hálót szigorúan teljesen egyenes talajra lehet csak telepíteni, hiszen a lábazat stabilitása csak így biztosítható. Az egyenetlen vagy süllyedő talajon való építés akár tragédiával is végződhet kisállataink épségére nézve.

Ha a hálót méretre szabnánk, mindenképpen érdemes beszerezni egy lemezvágó ollót. Semmiképp se essünk neki hagyományos, házi ollóval vagy vágóeszközökkel, hiszen súlyos baleseteket okozhatunk magunknak. A munkavédelemre figyelve, megfelelő szerszámokkal és kesztyűvel érdemes dolgoznunk.

Tekintse meg a VasMuszakiBolt.hu honlapján elérhető minőségi szerelési eszközöket, szerszámotat, és a munkálatokhoz szükséges munkavédelmi ruházatokat is!

Hirdetés
Hirdetés