Hirdetés

Használj okosventilátort a kényelem és komfort érdekében!

borsodihir.hu

2022.02.14. 08:22

 Használj okosventilátort a kényelem és komfort érdekében!

XXX

Hirdetés

Hirdetés

Otthon mindenképp szeretne az ember a legmelegebb napokon is komfortosan mozogni vagy éjjel zavartalanul, valóban pihenve aludni. Egy okosventilátor okos megoldásnak bizonyulhat. 

Ideális szobahőmérséklet, viszlát álmatlan éjszakák! 

Amikor álmatlanul forgolódunk elalvás helyett, vagy az éjszaka közepén felriadunk, mert nem érezzük komfortosan magunkat, akkor jusson eszünkbe megvizsgálni a szoba levegőjének hőmérsékletét. Közismert tény, hogy a hűvösebb szobában könnyebb elaludni és pihentetőbb az alvás. 

Főleg nyáron, forró napokon érdemes odafigyelni, amikor sokan klímát vagy ventilátort használnak, nem csak a nyitott ablakra bízzák a megfelelő levegőztetést és a szobahőmérséklet mérséklődését. Kérdés azonban, hogyan használhatjuk ideálisan a lehetőségeinket? 

Miért dönts okosventilátor mellett?

Vannak, akik esküsznek a klímára, vannak, akik kevésbé szeretik és hajlamosak könnyen megfázni mellette, így a ventilátor mindenképp egy remek megoldás számukra. A Xiaomishop.hu-nál kapható okosventilátor pedig még a kényelmet is biztosítja, nem csak a komfortot. 

A Xiaomi okosventilátora ma már egészen összetett tudással rendelkezik, mely a Mi Home saját mobilalkalmazással egyszerűen működtethető, illetve - iPhone felhasználóknak jó hír - a Sirit is támogatja. A ventilátor mozgását jobbra-balra így távvezérelhetjük, a fejének bólintással való állítása igényel csak manuális állítást. 

Magassága állítható, így elhelyezhető földön álló ventilátorként vagy összecsukva egy polcon is elfér. Rendkívül halk, a motorzaj sem vehető észre, mégis hihetetlenül hatékonyan mozgatja a levegőt, így a hálószobában is bátran elhelyezhető. 

A klímarajongóknak mindemellett szintén ajánljunk figyelmükbe, hiszen rengeteget spórolhatunk, ha vegyesen használjuk a rendelkezésre álló eszközöket. Míg napközben néhány igazi nyári napon elkél a klíma hűtőereje, addig késő este vagy hajnalban ez már túl sok, a szellőztetés pedig túl kevésnek bizonyulhat. A ventilátor ilyenkor tökéletesen betölti a főszerepet. 

Okos megoldás nyáréjszakákon 

A spóroláson túl a klíma és az okosventilátor kombinációjával a nyugodt alvás nyáréjszakákon szinte garantálható. Egy városban a hőség kora estig eltart, amikor a klíma nagyon jól funkcionál, a bukóra nyitott ablak azonban kikapcsolásakor nem elegendő. 

Az okosventilátor mellett azonban biztosítható a kellemes, ideális hőmérséklet, ha lekapcsol a klíma, azonnal elindul a ventilátor. Ez pedig fordítva is igaz, ráadásul egy okosotthonban az okos megoldás akkor is jól jön, ha bekapcsolva felejtjük véletlenül, mikor elhagyjuk a lakást. 

A Xiaomi okosventilátor a saját Mi Home alkalmazáson kívül mindemellett kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Home és a már említett Apple Siri termékekkel. Könnyedén beállíthatjuk így a kedvenc működési módunkat, és hangvezérléssel élvezhetjük eredményét.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés