Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csodálatos színeket hoz magával az idei tavaszi trend

| 2022. 02. 18. | 11:19:00
XXX
Csodálatos színeket hoz magával az idei tavaszi trend
Hirdetés
Hirdetés

 Bár idén a tél is valamivel színesebb lett, mint a megszokott, 2022 tavasza még ennél is vagányabb lesz. A szezon a legvadabb képzeletünket is felülmúlja, legalábbis, ami a viselhető árnyalatokat illeti.

De vajon milyen tónusok épültek be az idei trendekbe? Ebben a cikkben bemutatjuk a legstílusosabb ruhákat és kiegészítőket!

Tavaszi öltözékek

Bár a legtöbben a viselt darabok színeit aszerint választjuk ki, hogy mi az, ami nekünk tetszik és ami jól is áll, azért minden évben megvannak az uralkodó árnyalatok. Ezek általában a divat szinte minden területét uralják, ezáltal igazán változatosra sikeredett idén is ez a bizonyos paletta. Uralkodni fognak a klasszikus pasztelles színek, illetve a natúr tavaszi minták egyaránt. Emellett lesz pár üde színfolt is, ami tovább emel az amúgy is csodálatos öltözékeken. 

A 2022-es év megnyitja az optimizmus és a divatszabályok felrúgásának időszakát, ami lehetőséget kínál nekünk arra, hogy szinte bármit és bármivel kombinálhassunk. Idén végre sokkal könnyebben fejezhetjük ki önmagunkat, hiszen nem kell kompromisszumot kötni az öltözékek terén. 

Uralkodó színek idén tavasszal

Talán az egyik legkedveltebb tónus a pink lesz, amit minden mennyiségben érdemes lesz hordani. Remek választás ennek kapcsán a Borgo.hu Tommy Hilfiger női tornacipő, amely nemcsak stílusos, de egyben kényelmes is. Ennek köszönhetően pedig szinte bármivel viselhető, akár egész napos városlátogatásra is alkalmas darab. Ez a szín már messziről vonzza a tekintet, így ne csodálkozzunk, ha minden szem ránk szegeződik majd. 

A másik uralkodó árnyalat a kék lesz, amit mindenféle kiegészítőn megtalálhatunk majd. A légies és lazúr árnyalatok különleges hatást keltenek, hiszen visszatükrözik a nyári égbolt kékjét. Ez a tónus lehet igazán intenzív, sziporkázóan energikus és egyben ragyogó is. Garantáltan nem lövünk mellé, ha hasonló színekben pompázó táskát, ruhát, esetleg cipőt szerzünk be erre a szezonra. 

Hódító úton a rózsák!

Évről évre visszatérő trend a virágos motívumok használata az egyes kiegészítőkön, esetleg szoknyákon. A vintage hangulat romantikájába sokan beleszerettek tavaly, így idén sem maradhatnak ki a különleges darabok. Ezeket fokozhatjuk olyan választékos felsőkkel, amiken fodrok, csipkék, esetleg tüllök is vannak. 

Elmondható tehát, hogy bár idén nem változott meg teljes mértékben a trend, azért bőven akadnak újdonságok a palettán. Ismét elővehetjük majd a virágos ruhákat, a rózsaszín kiegészítőket, illetve a sportos darabokat, hiszen ezek mindegyikével divatosak lehetünk 2022 tavaszán. Nem kell azonban akkor sem szomorkodni, ha a minimál fazont kedveljük, hiszen ezek szinte mindig tökéletes választásnak bizonyulhatnak. A casual ruhatárak ékkövei az elegáns overálok, a pasztell és visszafogott árnyalatok, illetve a különleges szabások egyaránt. Ezeket nyugodtan be lehet vetni idén is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés