Hirdetés
Hirdetés

Medence kisokos: segítünk dönteni!

| 2022. 05. 12. | 12:16:00
XXX
Medence kisokos: segítünk dönteni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mindjárt itt a nyár, a hőségben pedig igazán jólesik csobbanni egyet a medencében. Nem kell azonban strandra mennünk ahhoz, hogy ezt megtehessük. Egyre nagyobb a választék ugyanis kerti medencékből, melyet bárki felállíthat az udvarán. Mutatjuk, mik a lehetőségek!

A merev falú medence

Amikor medencét választunk az udvarunkba, azt kell figyelembe venni, mekkora hely áll a rendelkezésünkre, és kik fogják leggyakrabban kihasználni az otthoni strandolás előnyeit.

Érdemes előzetesen tájékozódni olyan webáruházak honlapján, ahol kerti medence kapható. A Homeluxnál nagyon sokféle kerti terméket találhatunk, hiszen ők a téma szakértői. Ha náluk vásárolsz, a medence beüzemelését is kérheted, továbbá sok kiegészítő terméket - mint például homokszűrő, vízforgató, biztonsági létra - is beszerezhetsz tőlük.

Háromféle medencét kínálnak az érdeklődőknek: a merev falú medencék a legkelendőbbek, hiszen ezeket kisgyermekes családok ugyanúgy használhatják, mint baráti társaságok. A biztonságosság nagy előnye ezeknek a termékeknek, strapabíróak, így éveken át használhatók.

Létezik babapancsoló változat is: ideális választás lehet azok számára, akiknél nyáron gyakori az ovis parti, szülinapi zsúr.

A felfújható medencék

Szintén a kisgyermekes családoknak ajánlhatók a felfújható medencék, melyek nem igényelnek összeszerelést, beépítést. Egyszerűen csak fel kell őket fújni egy pumpa segítségével, majd feltölteni vízzel, és máris kezdődhet a pancsolás!

A felfújható medencéknek két változata ismert: a klasszikus, több bordás, valamint a vízmerevítésű, felfújható peremes modell. 

A tartós anyagú kerti medencében a gyerkőcök rendkívül biztonságosan fürödhetnek, hiszen a termékek fala nem túl magas. A kényelmes peremnek köszönhetően kellemes ellazulás is lehetséges itt a felnőttek számára.

Amire érdemes figyelni a medence felállításakor: sima, egyenletes terepen helyezzük el, ne maradjon alatta kavics, faág, bármilyen hegyes tárgy! A biztonság kedvéért vásároljunk mellé vízálló fóliaragasztót, és ha eresztene a medence, javítsuk ki a hibát!

Előnye még ennek a fajtának, hogy télen könnyen összehajtható, kis helyen is tárolható.

A fémvázas medencék

Akik komolyan gondolják, hogy megteremtik maguknak a strandhangulatot otthon, a fémvázas medencét válasszák! Ezek több törődést igényelnek ugyan, de cserébe felejthetetlen élményt nyújtanak. 

Ebből a fajtából érdemes nagyobb méretűt választani, és a szükséges kiegészítőket is megvenni hozzá: medencetakaró fólia, leszedő háló, lábmosó tálca.

Fiatalos baráti társaságok, felnőttek és kamaszok egyaránt rendkívül jól ki tudják használni a csővázas medencék előnyeit. Kaphatók kerek és szögletes változatban is.

Összeszerelésükhöz kell némi idő, de a legmodernebb technikával készülnek ma már az ilyen medencék, ezért a folyamatok sok szempontból egyszerűsödtek. Ha föld feletti medencét választunk, akkor hamarabb élvezhetjük a hűsítő vizet.

Hirdetés
Hirdetés