Hirdetés
Hirdetés

Plus size divat trükkök a stílusos ruhák megtalálásához

| 2022. 05. 12. | 12:23:00
XXX
Plus size divat trükkök a stílusos ruhák megtalálásához
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nehéz lehet megtalálni a testalkatunkhoz leginkább illő ruhákat, és kitalálni, hogyan hangsúlyozzuk ki az erősségeinket. Ez különösen a plus size piacon jelenthet kihívást, ahol a ruhaválaszték korlátozottabb lehet, és ahol úgy tűnik, minden csak fekete színben kapható.

Általában az összes plakátról és divatmagazinból egy szuper karcsú modell mosolyog vissza, és így nem könnyű leküzdeni az évtizedek óta tartó szorongást, megbirkózni a ruházati nehézségekkel, és elfogadni a testpozitivitást, de most végre eljött ennek a hozzáállásnak is az ideje.

Viseljünk alakbarát modelleket!

A teltkarcsú testalkatú nők számára igazán előnyös tud lenni a ruházat lazább szabása. A stresszmentes öltözködéshez a legjobb megoldás kiépíteni a gardróbunk magját az Abutik Női Ruha Webáruház molett divatjából könnyen illeszkedő, ejtett vállú, széles nyakkivágással ellátott, hosszított fazonú felsőkből, tunikákból, illetve rugalmas derekú nadrágokból, szoknyákból és csodaszép ruhákból válogatva.

Vegyük figyelembe a méreteinket!

Tekintsünk a méreteinkre úgy, mint a számunkra megfelelő öltözék megtalálásának titkos receptjére! Használjunk mérőszalagot a mell, a derék és a csípő méretének meghatározásához. Ma már a mérettáblázatok a legtöbb webhely egyik fő jellemzői, ezért az online vásárlás során egyeztessük le a méretünket bármely kiskereskedő és márka méreteivel!

“Csomagoljuk be” az ingünket!

Íme egy gyors tipp a klasszikus fehér ing átdolgozásához. Az ing begombolása nélkül csavarjuk be az aljának egyik végét a derekunk másik oldalára, rögzítsük, és ugyanezt tegyük meg fordítva is. Bújjunk bele egy farmerszoknyába, hogy a régi kedvencünktől eltérő megjelenést kapjunk. A felsőrész mozgása kiemeli a derekunkat, és a testünk legkisebb részére helyezi a hangsúlyt.

Mixeljük a megjelenésünket!

Az egyik legjobb módja annak, hogy maximalizáljuk a ruhatárunkat, ha szétszedjük például a kosztümjeinket és a különféle szettjeinket a további lehetőségekért. Ez nagyon jól működik azok számára, akik sokat utaznak üzleti céllal, mivel néhány kosztüm akár egy egész hétig is kitarthat, ha helyesen van használva.

Ismerjük a hozzánk legjobban illő anyagot!

Mindenki elkövette már azt a “hibát”, hogy beleszeretett valamibe, amit az interneten látott, megvásárolta a terméket, és nem volt tisztában a ruha anyagának jellemzőivel. Ennek elkerülése érdekében jegyezzük meg, hogy a nem sztreccses anyagok közé tartozik például a twill gyapjú szövet, a pamut, a poplin, a poliészter és a crepe! Míg a spandex, a nylon, a jersey és a viszkóz rayon a sztreccses nyúlékony matériák közé sorolható. 

Szeressük a ruháinkat!

Mivel némely ruházati cikk nem igazán mondható olcsónak, ezért szeretnénk, ha tartósak lennének, és sokáig jól néznének ki. Ez pedig együtt jár azzal, hogy megfelelően kell ápolnunk szeretett ruhadarabjainkat. 

A legfontosabb trükk

Nem számít, milyen a stílusunk, a legnagyszerűbb “divat hack” az, ha szeretjük a megjelenésünket és természetesen önmagunkat, ezt mindig látja a többi ember is, és vonzónak, magabiztosnak mutat minket.

Hirdetés
Hirdetés