Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Üvegből készült étkezőasztalra vágysz? Mutatjuk, mire figyelj!

| 2022. 08. 10. | 12:33:00
XXX
Üvegből készült étkezőasztalra vágysz? Mutatjuk, mire figyelj!
Hirdetés
Hirdetés

Előbb vagy utóbb mindenkinek az életében beköszönt az az időszak, amikor már teljes mértékben a saját igényeire és ízlésére hangolva tudja berendezni az otthonát. Talán mondanunk sem kell, de míg kisgyerek van a háznál, számtalan nagyszerű megoldásról vagy bútordarabról kell lemondani.

Tipikusan ilyen darab az üveg étkezőasztal, ami szinte minden otthon ékköve lehetne, de mégsem való mindenhova. Bár könnyen tisztítható, sérülékenysége miatt mégsem ajánlott kisgyermekes családoknak, hiszen a gyerekek szertelensége számos balesetnek az okozója, ne vigyél plusz rizikófaktort az otthonodba! 

Ha viszont már kamaszokkal élsz, vagy már teljesen kiürült a családi fészek, akkor a Prémium bútoráruház üveg étkezőasztalai között biztosan meg fogod tudni találni a neked való darabot!

Figyelj a stílusra!

Összességében elmondható, hogy leginkább a loft, a modern és az art deco stílusú otthonokba illik leginkább az üveg étkezőasztal, hiszen ott tökéletesen megengedett minden extrém és meglepő megoldás.

Az átlátható terek, az indusztriális világ ugyanis teljes mértékben kedvez a letisztult, kecses vonalvezetésnek, így az üveg étkezőasztalok ezekben a stílusokban tudnak a legfényesebb pompájukban ragyogni.

Persze akad pár olyan üveg étkezőasztal, ami akár a klasszikus, akár a skandináv stílus jegyében került berendezésre, de ritkábban találni olyan formatervezésű üveg étkezőasztalt, ami tökéletesen belesimul a klasszikus vagy skandináv sítlusvilágba!

Milyen üveg étkezőasztalok örvendenek nagy népszerűségnek?

Azt azonban mindenképp leszögezzük, hogy a te otthonodban te vagy a főnök. Ha neked valami megtetszik, ha el tudod képzelni az otthonodba, akkor ne hallgass senki másra, hiszen te fogsz ott élni eztán is. Így ha üveg étkezőasztalt szeretnél, akkor már csak azt kell kiválasztani, hogy milyen legyen!

Figyeld meg, hogy milyen lábakon áll a kiszemelt asztal, az üvegfelületek esetében a kacifántosan különlegesen lábakkal szokás trükközni, illetve a láb színei dobhatják fel még az üveg étkezőasztal megjelenését, de számos olyan modell van, amit eredeti olasz kerámiával turbóznak fel.

Az azonban általánosságban az összes üveg étkezőasztalra igaz, hogy a kifinomult formatervezésnek köszönhetően lehengerlő látványt nyújtanak, ha pedig még hozzájuk passzoló székek kerülnek az asztal köré, nehezen tud majd bárki szabadulni a bűvköréből!

Teremts különleges hangulatot!

Amikor már végre nem fut a ház, nem halmozódik a mosatlan, nem hevernek szanaszét a lakásban a szennyes ruhák, amik ugye a kisgyermekes lét természetes velejárói, akkor végre nem kell sziszifuszi munkát végezned, és koncentrálhatsz arra, hogy különleges és egyedi hangulatot teremts az otthonodban.

Ennek az egyik legfőbb eleme egy üvegből készült étkezőasztal lehet, amelynek a rendkívülisége egyből szemet szúr majd minden látogatónak!

Ha tehát nincs előtted akadály, akkor szerezd be a saját üveg étkezőasztalodat a Prémium bútoráruház rendkívül széles kínálatából! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés