Hirdetés
Hirdetés

Ezekkel dobd fel az imádott sneakeredet!

| 2022. 09. 16. | 11:06:00
XXX
Ezekkel dobd fel az imádott sneakeredet!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha van egy divatos sneakered, akkor tisztában vagy vele, hogy mennyire fontos folyamatosan követni a trendeket. Ezt könnyedén megteheted néhány színes kiegészítővel, például cipőfűzővel, amivel feldobhatod a kedvenc cipődet. Most végre nemcsak a zoknikról olvashatsz, hanem az olyan apróságokról is, amikről nem gondoltad, milyen sokat jelenthetnek a megjelenésed kapcsán. 

Egyedi cipőfűzők a kedvenc sneakeredhez

Van egy fehér vagy fekete sportcipőd? Úgy gondolod, hogy itt az ideje különlegesebbé tenni azt, de már unod a színes zoknikat? Akkor itt az ideje, hogy szétnézz a True to Sole cipőfűzői között, ahol bőven akad különleges kiegészítő. Nem véletlen kaptak ezek nagy hangsúlyt, hiszen egy egyedi sneaker semmit nem ér egy márkás fűző nélkül. Egy egyszerű apróság sokat dob az összképen, hiszen azonnal magára vonja a figyelmet.

Legyen szó Air Force 1 cipőfűzőről, esetleg egy Nike márkás változatról egyaránt, ezeknek a modern és nem túl visszafogott kellékeknek hála, bárki népszerűvé válhat. Lehetőséget adnak arra, hogy egy aprósággal még trendibbé tedd az összképet. 

A cipőfűzők világa

Mondani sem kell, hogy a legkeresettebb szín kétségkívül a fekete és a fehér. Egy színes és egyedi sneakerhez nem biztos, hogy jól passzol egy mintás változat, így sokan végül az egyszerűség mellett döntenek. Fehérből a True to Sole-nál találni 140 centiméter hosszú, lapos kivitelt, ami tökéletesen illik egy alacsonyabb szárral rendelkező sneakerbe. Létezik azonban ennél hosszabb, 170-es cipőfűző is, ami pedig a magasabb szárú, High sportcipőkhöz passzol.

A Jordan cipőfűzőt egyértelműen az Air Jordan 1 High Dark Mocha-ba fejlesztették ki, míg a Nike modelleket a Nike Dunk Low Retro Black White sportcipőkbe. Ha viszont kevésbé feltűnőbb megoldásban gondolkodik valaki, akkor egy egyszínű és nem túl feltűnő zokni is remek választás lehet. Bármelyik színkombináció mellett tesszük le a voksunkat, a tömegből biztosan ki fogunk tűnni egy Nike cipőfűzővel vagy egyéb márkás darabbal. 

Hogyan érdemes egyedi kiegészítőt választani?

A legfontosabb, ha már van egy minőségi cipőnk, akkor ne akarjunk abba olcsó és nem túl megbízható fűzőt tenni. Érdemes inkább a híresebb márkák termékei között nézelődni és gyári darabokkal felruházni a sneakerünket. Ezeknek köszönhetően ugyanis jóval egyedibb és változatosabb lesz az összkép.

A megváltozott kinézet hatással lesz a hétköznapokra, ugyanis garantáltan feltűnést keltünk majd az utcákon. Egy extrémebb összhatásért ki ne lenne oda a mai világban? A legtöbb darab viszont könnyen piszkos lesz, így ezért sem érdemes olcsóbb és nem túl jó minőségű fűzőt választani. 

Ha tehát úgy gondoljuk, hogy egy kiegészítő elegendő lehet feldobni az outfitet, akkor érdemes beszerezni egy vadiúj fűzőt. Ezzel biztosak lehetünk benne, hogy sokkal jobb és stílusosabb lesz az megjelenésünk. Amennyiben szeretnénk élőben is látni ezeket, akkor érdemes ellátogatni az egyik budapesti üzletbe, ahol a munkatársak segítenek, amiben csak tudnak. 

Hirdetés
Hirdetés