Hirdetés
Hirdetés

Felkészültél az őszi betegeskedős időszakra?

| 2022. 09. 16. | 11:08:00
XXX
Felkészültél az őszi betegeskedős időszakra?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha van gyermek a családban, akkor pláne kiemelten fontos az, hogy a nyirkos őszi idő beálltával hatékonyan tudd felvenni a küzdelmet a különféle vírusok ellen. 

Persze akkor sem árt megfelelően gondoskodni a védelemről, ha csak felnőttek élnek a háztartásban, mivel mind a fiatalokat, mind az idősebbeket különösen meg tudja viselni egy-egy vírus vagy épp a tomboló influenzajárvány, és akkor a két éve köztünk “élő” koronavírusról még szót sem ejtettünk.

Ha nem szeretnéd, hogy felkészületlenül érjen ez a betegségekkel tarkított időszak, akkor mindenképp érdemes idejében gondoskodni arról, hogy megóvd a családod és a saját egészségedet!

Helyezd a hangsúlyt a megelőzésre!

Az OZONEGENERATOR.HU oldalon megtalálható Antiviral légtisztító készülékeket bevetve és higiénikus levegőt lélegezve a vírusos időszakban is könnyebben maradhattok ki a betegséghullámokból. Ez pedig több szempontból is nagyon hasznos lehet: egyrészt kisebb eséllyel rendülhet meg az egészség, kerülhet veszélybe állás vagy épp nem marad le a gyermek az iskolában, nem kell visszaszoktatni az óvodába egy esetlegesen hosszúra nyúló betegeskedés után. 

No meg persze a gyógyszer még mindig akkor a legjobb, ha a patika polcain hever, nem pedig neked/nektek kell kapkodni őket marékszámra. Talán elsőre nem érted, miért lenne az otthonodban szükség ózongenerátorra és légtisztítóra, hiszen mindig alaposan takarítasz, csillog-villog minden, sehol egy porcica. 

Fontos erről beszélni, ugyanis sokan össztévesztik a takarítást és a fertőtlenítést! De tisztázzuk is, hogy melyik mit is jelent! Először takarítás, majd utána jöhet a fertőtlenítés!

A tény, hogy a fizikai szennyeződéseket eltávolítod, nem jelent mást, mint hogy kitakarítod a lakásodat. Kellemes látványt fog nyújtani, hogy se por, se sár, se szöszök nincsenek sehol. Csakhogy ez még nem elég, ugyanis ahhoz, hogy valóban makulátlanul tiszta legyen minden, szükséges a takarítást kiegészítő fertőtlenítés is, amelyet az egyik legjobb módszerrel, az ózon erejével, egy ózongenerátorral tudsz megtenni. Az ózon bejárja az egész teret, eléri még az eldugott felületeket is és még a kárpitokat, bútorokat is átjárja.

Emellett ha naponta bekapcsolod az Antiviral légtisztítót, akkor két ózonkezelés között is fenntarthatod a higiénikus levegőt, megszűrve a nem kívánatos vírusokat, baktériumokat sőt még az allergénektől, káros gázoktól és penészspóráktól és kellemetlen szagoktól is megszabadulhatsz.

Mivel az őszi-téli időszakban amúgy is kevesebbet tudunk csak szellőztetni, ezért különösen nagy jelentőséggel bír az, hogy ne az áporodott, elhasználódott és szennyezett levegőt szívd a tüdődbe az otthonod falai között, hanem a légtisztító által megszűrt, tiszta, higiénikus levegőt!

A komplex védelem egy fontos része

Nem árt megemlíteni, hogy az otthoni, láthatatlan kórokozóktól megtisztított felületek és levegő egy eleme a megfelelő védekezésnek. A mozgással teli életmód, a változatos táplálkozás és a megfelelő táplálék-kiegészítők, vitaminok használata is fontos lehet mindenki számára, az egészség megóvása érdekében.

Ha szeretnél minden tőled telhetőt megtenni a kórokozók ellen, mindenképp ajánlott egy hatékony Antiviral légtisztító beszerzése, hogy igazán tiszta levegőt lélegezz és persze ne feledkezz meg élettered minden szegletének fertőtlenítéséről sem az ózon erejével.

Hirdetés
Hirdetés