Hirdetés
Hirdetés

Milyen a jó ajándékcsomag családtagoknak, barátoknak, kollégáknak?

| 2022. 09. 26. | 15:17:00
XXX
Milyen a jó ajándékcsomag családtagoknak, barátoknak, kollégáknak?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy évben számos napot ünneplünk, elég csak a név- és születésnapokra gondolni, de ott van a karácsony és egyéb ünnepeink, amikor a családi szokások, hagyományok szerint ajándékkal kedveskedünk a hozzánk közel állóknak. 

Kapcsolataink jellege, szorossága, valamint a tradíciók határozzák meg, évente hányszor és milyen alkalmakkor illik ajándékkal kedveskedni rokonainknak, barátainknak. Vannak, akik a környezettudatosság nevében leszoktak az ajándékozásról vagy legalábbis minimalizálták annak gyakoriságát, míg másoknál meglepetésszerűen is heti, havi szokás marad meglepetéssel örömet szerezni a másiknak. 

Így ne érezd az ajándékozást kényszernek!

Nézz körbe a Bellio ajándékcsomag kínálatában, ahol gondoltak a tanácstalanokra, így nem, alkalom és összeg szerinti bontásban is kereshetsz az előre összeállított prémium ajándékok között!

Biztosan érezted már azt az ünnepek közeledtével, hogy semmi ötleted, és emiatt nincs is kedved ajándékot válogatni családtagjaidnak, ismerőseidnek, kollégáidnak. Ilyenkor jusson eszedbe, mekkora örömet tud szerezni akár egy apró figyelmesség is, ha célba ér. 

Hogy ne kelljen az utolsó pillanatban kapkodni, vezethetsz egy füzetet év közben, amibe hirtelen ajándék ötleteidet, szeretteid elkapott szavait lejegyezeteled, hogy ne feledkezz meg róluk, mire elérkezik a nagy nap.

Magadnak is könnyebbség, ha már év közben elkezded gyűjtögetni nemcsak az ötleteket, hanem az ajándékokat is. Ki mondta, hogy karácsonyi meglepetést csak karácsony előtt lehet vásárolni?

Amikor semmi nem jut eszedbe

Van úgy, hogy minél jobban akarja, annál kevésbé jut eszébe az embernek értékelhető ötlet. Hasznos lehet, ha ilyenkor az ajándékküldők kész ajándékcsomag összeállításai között is szétnézel, ők ugyanis profiként tisztában vannak az aktuális trendekkel, és nagyobb a rálátásuk az ajándékpiacra.

Egy ajándékcsomag jó ötlet lehet, hiszen egy összeállításnak mindenki örül, mert nemcsak azokat a termékeket találhatja meg benne, amiket szeret, hanem olyanokat is, amelyeket magának esetleg nem venne meg, mert drágának találja. És ha neki nem is jön be minden belevaló, lehet, hogy a családban más nagyon örül majd neki.

Az igényesen összeállított, prémium termékeket tartalmazó csomagokkal szinte lehetetlen mellényúlni. A különféle édes és sós csemegéknek, ínyencségeknek, különleges csokoládéknak, bonbonoknak, kézműves készítményeknek, finom, prémium italoknak senki sem tud és akar ellenállni.

Amennyiben nem találsz neked tetsző kész ajándékcsomagot, akár össze is állíthatsz egyet különféle termékekből a látottak mintájára. Az igényes csomagolásról se feledkezz meg!

Az ajándék ló meg a foga

Az ajándék egy kézzelfogható jele a figyelmességnek, annak, hogy valaki gondolt ránk. Persze ehhez jól kell választani, a másik fejével kell gondolkodni: mi az amit szeretne, amire vágyik. Soha ne magadból indulj ki!

Nem az ajándék értékétől függ, hogy a másik örül-e neki, hanem attól, hogy azt látja, róla szól, s hogy az örömszerzés szándékával kapta.

Hirdetés
Hirdetés