Hirdetés
Hirdetés

A születésnapi zsúrról a lufik sem hiányozhatnak!

| 2022. 10. 12. | 13:24:00
XXX
A születésnapi zsúrról a lufik sem hiányozhatnak!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahhoz, hogy az otthon megrendezett születésnapi zsúr tökéletes legyen, kell néhány fontos dolog. Többek között a lufikról sem szabad megfeledkezni, hiszen nagyon hangulatossá tudják tenni az eseményt. Arról nem is beszélve, hogy a gyerekek is imádják. 

Ami a választékot illeti nagyon sokféle lehetőség közül szemezhetünk, a lufik ugyanis elképesztően változatos kivitelben készülnek. A színük, a mintájuk és a formájuk is különbözik, sőt, akár egészen egyedi változatokra is rábukkanhatsz, amik az este fénypontjává válnak.

Ha még nem tudod, hogy hol találsz különleges lufikat, akkor nézz körül a Minikék lufik és léggömbök menüpontjában! Itt többek között a Disney figurával díszített és a felhő, csillag és állat formájú lufikat is megtalálod.

Amennyiben kíváncsi vagy, hogy miért elmaradhatatlan kellékek a lufik, és milyen fajtái közül tudsz választani, akkor olvass tovább! Ez a cikk ugyanis erről fog szólni. Sőt, még azt is eláruljuk, hogy milyen kiegészítők vannak, amik még élvezetesebbé teszik a lufihasználatot.

Miért fontosak a lufik?

A lufik olyanok a gyerekek számára, mint a játékok. Szeretnek gyönyörködni bennük, ami különösen igaz, ha valamilyen különleges mintájuk vagy formájuk van. Két kézzel akár meg is tudják fogni, sőt, ha van zsinór vagy pálcika rajtuk, akkor bárhova magukkal tudják vinni. Az pedig már csak hab a tortán, ha valamelyik héliummal van töltve, és a többivel ellentétben megmarad a levegőben.

Milyen lufik közül választhatsz?

Igazából csak a fantáziád szabhat határt annak, hogy milyen lufikkal díszíted a születésnapi party helyszínét. Bármi is legyen az elképzelésed, találsz olyan változatokat, amikkel meg tudod valósítani az ötleteidet.

Vannak lufik, amiken számok jelennek meg jelezve, hogy az ünnepelt éppen hány éves lett. Ugyanakkor vannak olyanok is, amiken mókás állatfigurák szerepelnek. Például maci, dinoszaurusz vagy egy unikornis, ami most nagyon menő a gyerekek körében.

És itt még nem ér véget a sor, hiszen olyan lufikat is találsz, amiken mesehősök mosolyognak vissza rád. Ugye ismered a Mancs őrjáratot vagy a Jégvarázst? Na és a Szörnyecskéket, Mickey egeret és Thomast, a gőzmozdonyt? Az ezeket ábrázoló léggömböket is fel tudod használni szülinapi dekoráció gyanánt. Sőt, előre összeállított lufiszetteket is választhatsz, amik színben passzoló lufikat vagy girlandokat tartalmaznak. 

Milyen kiegészítőkre lehet még szükséged?

A tökéletes élmény érdekében érdemes beszerezni egy lufitartó állványt is, amire akár 7 db is elfér. A levegővel töltött típusokhoz jól jönnek a pálcák, amiknek a segítségével a gyerekek könnyebben tudják kézben tartani őket. Ha pedig héliumos lufikat is szeretnétek, akkor egy héliumpalack is kelleni fog.

Bízunk benne, hogy már számodra sem kérdés, hogy miért van akkora jelentősége annak, hogy a szülinapi bulin lufik is legyenek. A különleges színeiknek, mintáiknak, formáiknak köszönhetően igazán hangulatossá teszik az eseményt. A gyerkőcök számára pedig külön öröm, ha lufikkal is játszhatnak.

Hirdetés
Hirdetés