Hirdetés
Hirdetés

Mit ajándékozz férfiaknak karácsonyra?

| 2022. 10. 28. | 17:50:00
XXX
Mit ajándékozz férfiaknak karácsonyra?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az év vége, karácsony felé közeledve fokozódik az őrület, a plázák zsúfolásig megtelnek ajándékok után kutakodó emberekkel. Fuss neki időben, és akkor elkerülheted a tumultust, és a legjobb darabokról sem fogsz lemaradni! 

Ráadásul nem kell majd megismételned, ahogy azoknak, akik az utolsó pillanatra hagyták az ötletelést, és átgondolatlanul szerezték be az ajándékokat, ami miatt januárban cserélni kénytelenek. 

Mivel ajándékozd meg a párod?

Életed legfontosabb pasija nehezen vehető rá a ruhavásárlásra? Itt az alkalom, hogy feltöltsd a ruhatárát néhány új holmival. Megteheted mindezt az otthonod kényelméből, hiszen ma már alig akad olyan kereskedő, akinek ne lenne webáruháza. Látogass el a Griff Webshop férfi részlegére vagy töltsd le az app-ot és böngéssz, rendelj a szeretett férfinak minőségi ruhákat, cipőket vagy akár parfümöket, kozmetikumokat! De ha szereted végigsimítani a ruhadarabokat, szereted megvitatni szakértő eladókkal a választásaidat, az üzletekben is várnak.

Az ajándékozás örömteli, ugyanakkor nem egyszerű dolog sem akkor, ha közeli ismerősnek kell ajándékot venni, sem akkor, ha távolinak. Sokan úgy gondolják, hogy nőket könnyebb meglepni, mint férfiakat, hiszen a nők annyi minden apróságnak is tudnak örülni. De mi a helyzet a férfiakkal? Mivel okozhatsz nekik örömet? 

Könnyű dolgod van, ha partnered minden alkalommal rád bízza a választást, hiszen akkor pontosan ismered az ízlését. Friss kapcsolatokban jobb választás lehet valamilyen semleges ajándékkal meglepni a másikat. 

Kevésbé szép, de hasznos és sok esetben örömtelibb, ha ajándékutalványt adsz a párodnak, és ő maga döntheti el, mit is szeretne.

Vicces ajándékok jó barátoknak, kollégáknak

A baráti, munkahelyi kapcsolatokban kisebb értékű ajándékokat szokás adni egymásnak, ilyen esetekben bevethetők a különféle tréfás vagy praktikus és mókás ajándékok. 

A bögregyűjtők bizonyára örülnek minden új darabnak, legyen az vicces, klasszikus vagy extra megjelenésű, illetve méretű bögre. Jó ötlet lehet házi készítésű forró csoki vagy keksz mellé is egy füles csuprot ajándékozni, amiből az első adagot együtt ünnepelve el is fogyaszthatjátok.

Írószerek, tech kütyük, hobbihoz kapcsolódó holmik, olyan kiegészítők, amelyeknek biztosan örülni fognak.

Hangolódj rá az ünnepre!

A karácsony előtti hajtás, az ajándékok utáni rohangálás kimerítő tud lenni. Felesleges megvenni a huszadik pár zoknit, mert nem jut eszedbe más. Tarts pihenőt, minden megvár. Add át magad a karácsony hangulatának, lassíts, hogy igazán élvezni tudd! 

Kapcsolódj ki, szervezzetek a baráti társasággal egy vidám délutánt vagy estét, akár ez is lehet a karácsonyi ajándékotok egymásnak. Szakadj el picit a virtuális valóságtól, koncentrálj az igazi emberi kapcsolataidra, találkozz olyan ismerőseiddel, akik fontosak, akik feltöltenek!

Ne a tökéleteset hajszold, elégedj meg az elég jóval annak érdekében, hogy stresszmentes legyen az idei karácsony. Mondj nemet, ha úgy érzed, túl sok a teher rajtad. És lepd meg saját magadat is egy illatos vagy finom aprósággal!

Hirdetés
Hirdetés