Hirdetés
Hirdetés

Kétkocsis cipzár a munkaruhák barátja

| 2022. 11. 11. | 13:49:00
XXX
Kétkocsis cipzár a munkaruhák barátja
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Te megszámoltad már otthon, hogy hány árucikken találsz cipzárt? A válasz általában nemleges, pedig érdemes, hiszen sokan bele se gondolnak, mekkora mértékben van jelen az életünkben ez az “apró” kiegészítő. Nem csak ruházati cikkeken, de például táskákon, sporteszközökön, sátrakon is megtalálható, de mindez csak a jéghegy csúcsa.

A cipzárak felhozatala hatalmas

Már maga a felsorolás is nehézkes, ha valaki azt szeretné tudni, mégis mennyi cipzárfajta létezik, főleg, ha még konkrét példákat is kér az egyes kategóriákra. Mindenki azt gondolja, hogy egy nagyon egyszerű termékről beszélünk, de a valóságban rengeteg felhasználási módja létezik, így a kialakításuk, anyaguk és mechanikájuk is folyamatosan változik.

Felhasználás szerint általában két fő kategóriát különböztetünk meg: zárt és nyitható cipzárt. Természetesen emellett még vannak rejtett, folyamatos és vízálló típusok is, ahogy a Cipzárnagyker.hu kínálatában is láthatjuk.

A felhasználáson túl maguk a zárláncok is mutatnak különbségeket, mivel itt maga a típus és a szélesség is változó. Ott vannak például a munkaruhák, amelyekbe sokkal erősebb fém vagy egyenesen öntött műanyag szükséges. De egy erős fém például már a fehérneműben inkább kellemetlenségeket okozna, így ott vékonyabb változatokat szokás használni.

Ezeket a különbségeket jól mutatja be az, ha már csak önmagában rákeresünk a cipzár szóra a keresőben, nem fogunk két ugyanolyan képet, terméket találni. A felhasználási módja és környezete változó, de szerencsére mindig minden igényre találunk ideális változatot.

Az elmúlt években hatalmas változásokon estek át ezek a kiegészítők, amelyek közül ha kiragadjuk a munkaruhákhoz használtakat, már itt is találunk különbségeket. Teljesen más cipzár kell egy búvárnak, ahol fontos a vízállóság, mint egy építkezésen dolgozó munkásnak, ahol hatalmas szerepe van a strapabíróságnak. A munkaruháknál az egyik közkedvelt megoldás a kétkocsis cipzár.

Kétkocsis cipzárt a kabátokba és munkaruhákba

Kétkocsis cipzárt elsősorban munkaruhákban szokás használni, de ugyanúgy megtalálható kabátokban és dzsekikben. Már ezekből is látható, hogy elsősorban a tartósság és a megbízhatóság a fő célja ennek a termékcsoportnak. A méretei is erről tanúskodnak, mivel öntött műanyag fogazattal rendelkeznek, amely szélessége általában 5 milliméter, magának a cipzárszalagnak pedig a teljes szélessége 3,5 centiméter.

Munkaruháknál kifejezetten fontos a minőségi kiegészítők alkalmazása, mivel a kellemetlenségeken túl akár balesetveszélyes is lehet egy nem megfelelően működő védőöltözet. Ezért is kell odafigyelni arra, hogy ne elégedjünk meg az átlagos cipzárral, hanem alkalmazzuk a legjobbat, a kétkocsis cipzárt.

Legyünk alaposak!

Mivel a cipzárkínálat hatalmas, így mindig érdemes alaposan tájékozódni vásárlás előtt és az igényeinknek megfelelő terméket kiválasztani. Szerencsére általában minimum 5 darabos szettben tudjuk őket megvásárolni, így könnyen gondoskodhatunk a teljes ruhatárról és még tartalék is marad.

Hirdetés
Hirdetés