Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kabátok elegáns tárolása fogas, akasztó segítségével

| 2022. 12. 15. | 15:29:00
XXX
A kabátok elegáns tárolása fogas, akasztó segítségével
Hirdetés
Hirdetés

Az előtérben elénk táruló “kabátkupac” látványa nem vonz éppen minden vendéget, s a mi komfortérzetünket sem növeli a lakásban. Szerencsére nem is kell fokoznunk a helyzetet. Mivel már elég régen feltalálták a fogast, csupán arra kell fókuszálnunk, hogy a legjobb minőségű és stílusú darabokat szerezzük be. 

Melyek ezek? A következő cikkben ez is kiderül, már ha velem tartasz.

Mikor lett a kabát felakasztásából design trend?

A lakberendezés rengeteget változott az utóbbi években és mára különleges formák, termékek és szokások uralják a piacot. Régen például nem gondoltunk arra, hogy egy akasztónak már funkciója is lehet a tároláson kívül, ma meg már egyenesen elvárás is, hogy jól nézzen ki az a fogas! A Designmarket fogas, akasztó kínálatában bárki megtalálja a lakásába illő darabot, legyen szó bármilyen stílusról. 

A modern ruhafogasok tehát elegáns kialakításukkal a lakást és a munkahelyet egyaránt feldobhatják. A kihajtható változatok például dekorelemként is megállják a helyüket, míg az ajtóra helyezhető darabokat akár fúrás nélkül is felhelyezhetjük. Ezzel sok energiát, időt és persze helyet spórolhatunk meg. Most pedig lássuk azokat a minőségi ruhaakasztókat, amelyek a nappaliban, a hálóban és még a fürdőszobában ugyancsak jól mutatnak!

Masszív fogasok, amelyek jól bírják a terhelést

A Designmarket lakberendezési weboldalán nemcsak speciálisan megtervezett lakásdekorációs elemekkel találkozhatunk, de a különösen esztétikus és egyben praktikus produktumok világába is csöppenhetünk. 

Gondolunk itt például a modern, design fogasokra, amiket az előszobában tehetünk ki. Ezek még a legnehezebb kabátokat is elbírják, de a hálóban vagy a gardróbban szintén elegendő helyet biztosít a törölközők, illetve a köntösök számára. 

Az állófogasokat egyébként sok esetben plusz funkciókkal is ellátják; ülőkével egészítik ki, ami a cipő felvételét segíti elő.

Néhány bámulatos termék, amit még biztosan nem láttál

Ha már egyedi és formabontó termékek, akkor “mutassunk” is néhányat ezek közül! Az UMBRA márka számos különleges darabot hozott forgalomba. Ezek közül az egyik a színes metróvonalakat ábrázoló fali akasztó, de a falra mászó emberkék látképe is mosolyt csalhat az arcunkra. A Skyline nevet viselő fogas pedig egy kihajtható változat, amelyre ha ránézünk, rögtön egy város képe jut az eszünkbe. 

A Ponto 4 darab, többszínű, kör alakú fogasok együttese az Estique fehér-fa színvilágban pompázik, így nem hagyható figyelmen kívül a természetes hatás sem. Ezt akár fúrás nélkül is felhelyezhetjük.

Végül, de nem utolsósorban a fehér-ezüst álló fogast szintén meg kell említenünk, amely alumínium és fa anyagból készült, s behajtható akasztókkal rendelkezik. 

Valamennyi fogas képes betölteni a teret, de napjainkban már design elemként is tekintünk rájuk, ezért elengedhetetlen, hogy passzoljanak a lakás stílusához. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés