Hirdetés
Hirdetés

Azt engedje be, akit Ön szeretne!

| 2022. 12. 15. | 15:32:00
XXX
Azt engedje be, akit Ön szeretne!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A lakás bejárati ajtajának nagyon fontos biztonsági szerepe van, hiszen otthonunkban tartjuk értékeinket, ezenkívül pedig saját magunk és családunk védelmét is garantálnia kell. Mindenki rémálma, hogy arra megy haza, házát kifosztották, értékeit elvitték. Még ijesztőbb az a lehetőség, hogy éjjel, amikor alszunk, akkor lepnek meg bennünket a tolvajok, és kutatják át otthonunkat.

A bejárati ajtó az első védelmi bástyánk, fontos, hogy ellenálljon a külső behatásoknak legyen szó egy betörőről, vagy a természeti elemekről.

A bejárati ajtó szerepe

Ha az ajtó könnyen benyomható, nem rendelkezik több pontos biztonsági zárral, akkor lakásunk könnyen prédájává válhat az erre specializálódott bűnözőknek. A Zsola Ablak Kft. bejárati ajtói azonban ellenállnak a betörési kísérletnek, és mögötte biztonságban tudhatjuk családunkat.

Ha az ajtó elvetemedett, rosszul záródik, szigeteletlen, akkor becsuroghat az eső, behúzhat a hideg, befújhat a szél, valamint a napsugárzás hatására könnyen felforrósodhat. Az időjárás viszontagságai folyamatosan érik a bejárati ajtó külső részét, azonban egy jó minőségű műanyag ajtó ellenáll ezeknek a hatásoknak, kiválóan záródik, nem színeződik el, és hosszú időn keresztül ellátja otthonunk védelmét.

Hogyan válasszuk ki az új bejárati ajtónkat?

Először ki kell választanunk azt a céget, aki el fogja végezni az ajtó cseréjét. Válasszunk megbízható szakembert, aki saját szemével szeretné látni a kicserélendő ajtót, és személyesen méri fel a munkát! Ajánlani fog ajtótípusokat és márkákat, hallgassunk rá, hiszen ő ismeri legjobban ezeket a termékeket.

Ha sikerült márkát választani, például a nagyon népszerű német Kömmerling céget, akkor katalógusból tudjuk kiválasztani azt az ajtót, ami természetesen már a saját ízlésünket tükrözi. Hatalmas kínálattal találkozhatunk, választhatunk üveges vagy üveg nélküli, díszítő panelt tartalmazó, fehér, alumínium hatású vagy famintás műanyag ajtót. Innentől már a szakemberen van a sor, aki egyetlen nap alatt elvégzi a munkát.

A műanyag bejárati ajtó előnyei

Ezeknek az ajtóknak kimagasló a hangszigetelése és a hőszigetelése, így amikor becsukják, a zaj kívül marad. A rezsiszámla miatt sem kell aggódnia, mivel télen bent tartja a meleget, nyáron azonban nem engedi felmelegedni a lakást.

A merevítésének köszönhetően a műanyag ajtók nem vetemednek, hanem megtartják formájukat, így az ajtó évek után is pontosan illeszkedik a keretbe. Gyakorlatilag gondozásmentesek, egyszerűen át kell törölni mosószeres ronggyal és már tiszta is! Ellenáll a külső hatásoknak, megtartja eredeti színét és nem karcolódik.

Ha az ajtaja már nem nyújtja azt a biztonságot, amire szüksége van, ha aggódik értékei biztonságáért, ha már a lakásbiztosítása is megköveteli a több ponton záródó ajtót, akkor itt az ideje szétnéznie a piacon és kiválasztani új ajtajának gyártóját és beszerelőjét. Ne késlekedjen, hiszen nagyon fontos, hogy lakásába csak az tudjon bemenni, akit Ön beenged, és ne adjon lehetőséget a hívatlan látogatóknak!

Hirdetés
Hirdetés