Hirdetés

Öt szakmában kínál állásokat az ITK Debrecenben

civishir.hu

2022.02.28. 15:34

Öt szakmában kínál állásokat az ITK Debrecenben

Precíz munkát várnak, versenyképes fizetést adnak.

Hirdetés

Hirdetés

Új munkatársakat keres az ITK cégcsoport két leányvállalata, a Debrecenben közösségiközlekedés-szolgáltatóként jelenlévő INTER TAN-KER Zrt. és járműtervezéssel, fejlesztéssel, gyártással foglalkozó Inter Traction Electrics Kft. A nyolc leányvállalatból álló cégcsoport 2002-ben néhány fővel alakult meg, és azóta dinamikusan fejlődik, jelenleg pedig már több száz dolgozót foglalkoztat. Debrecen mellett Budapesten és Kecskeméten is meghatározó szerepet tölt be a közösségi közlekedésben, mint közösségi közlekedésintegrátor és operátor.

A cég szeretné tovább bővíteni dolgozói létszámát, és jelenleg az alábbi öt szakmában kínál debreceni álláslehetőséget:

- autószerelő
- hegesztő-lakatos
- autóelektronikai műszerész
- gyengeáramú szerelő
- elektronikai műszerész

Az ITK olyan új kollégákkal bővítené a csapatát, akik precíz, pontos és önálló munkavégzésre képesek, cserébe stabil munkahelyet, fiatalos, támogató, családcentrikus légkört, kiszámítható munkarendet és nem utolsó sorban versenyképes fizetést, továbbá béren kívüli egyéb juttatásokat kínálnak. A cég nagy hangsúlyt fektet a dolgozók szakmai előmenetelére is, ezért a képzéseket, továbbképzéseket is támogatja.

A fiatal munkatársakat céljaik elérésben ösztöndíjprogrammal is motiválják.

Ha olyan munkahelyen szeretne dolgozni, amely elkötelezett a fenntartható mobilitás, a zöld jövő mellett, ahol kiemelt jelentősége van a csapatszellemnek, és ahol erkölcsileg és anyagilag is megbecsülik, akkor a biztosallas@intertanker.hu email-címen jelentkezhet, vagy további információkért hívhatja a 06 30 157 8729-es telefonszámot is.

PRIntertankerITK

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ez is érdekelheti