Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A miskolci látogatóközpont kiállítótermét rendeznék be

| 2022. 04. 05. | 16:09:00
Közbeszerzést írtak ki eszközbeszerzésre, az ajánlattételi határidő: május 2.
A miskolci látogatóközpont kiállítótermét rendeznék be
Hirdetés
Hirdetés

A Szeleta Park Látogatóközpont épületében megvalósuló kiállítás integráltan, átfogó élménnyé sűrítve próbálja meg bemutatni a Bükki Nemzeti Park és a Bükk (hegység) egyedülálló természeti és történeti örökségét, sokszínűségét.

A látogatók különböző szempontok szerint rendezett, de szervesen összefonódó tematikus zónákon áthaladva kaphatnak képet a Bükk sajátosan sokrétű természetéről: különleges geológiájáról, vízrajzáról, az ezek által kialakított rendkívül gazdag földalatti barlangvilágról és - részben ehhez is kapcsolódva – az őskortól kezdve virágzó kultúrájáról.

Közbeszerzést írtak ki a miskolci Szeleta Park Látógatóközpontjának eszközbeszerzéséhez – áll mindez a Közbeszerzési Értesítőben április 5-én.

Az első ütemben a kiállítási eszközöket, berendezéseket érinti a beszerzés fázisa, és az installációk elkészítését, helyszínre szállítását, beépítését, üzembe helyezését. Ezekbe beletartozik többek között: padlógrafikai elemek, információs LED-fal, multimédiás eszközök, projektorok, hangos térkép.

Fontos, hogy a nyertes ajánlattevő a szerződés teljesítése során kizárólag új – azaz még korábban nem használt, jelen közbeszerzési eljárás eredményeként megkötendő szerződés(ek) teljesítésének céljából megrendelt és/vagy legyártott - termékeket, eszközöket, berendezéseket, installációkat szállíthat és építhet be.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés