Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem akárkik csúsztak Sátoraljaújhelyen

| 2017. 01. 13. | 11:00:00
A Zemplén Kalandparkban zajlik az élet.
Nem akárkik csúsztak Sátoraljaújhelyen
Hirdetés
Hirdetés

Sátoraljaújhely adott otthont a Belügyminisztérium országos, meghívásos sí- és snowboard versenyének. A Zemplén Kalandparkban január 12-én megtartott rendezvényen a minisztérium dolgozói, családtagjaik, valamint meghívottak vettek részt.

Vincze P. Márton, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ vezetője, a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke köszöntötte a résztvevőket. A viadal résztvevőit Szamosvölgyi Péter, a város polgármestere is köszöntötte. Örömét fejezte ki, hogy a rangos eseménynek Sátoraljaújhely adhat otthont. Végezetül Rózsahegyi Tamás büntetés-végrehajtási ezredes, a szervező Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön parancsnoka szólt a versenyzőkhöz. Annak reményében kívánt mindenkinek jó versenyzést és időtöltést, hogy az idei versennyel sikerül hagyományt teremteni.

A korcsoportonként induló gyermek, vendég, női, férfi kategóriás versenyzők sítalpakkal, snowboarddal felszerelve vágtak neki a meredek lejtőnek, hogy egyéni egyfutamos óriás műlesiklásban adjanak számot felkészültségükről. Minden korcsoport első helyezettje egy serleg és egy érem büszke tulajdonosává vált a nap végén, míg a második és harmadik helyezettek éremmel a nyakukban állhattak a dobogóra.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés