Cserbenhagyót keresnek az ózdi rendőrök

police.hu

2017.02.02. 16:21

Cserbenhagyót keresnek az ózdi rendőrök

Tanúk jelentkezését várják.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást rendelt el segítségnyújtás elmulasztása bűntett ügyében ismeretlen tettes ellen. Január 31-én délben a Farkaslyuk, Szilvásváradi út 15. szám előtti útszakaszon egy ismeretlen személy az általa vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival Eperjes dűlő irányába haladva elsodort egy 17 éves fiatal fiút, aki körültekintés nélkül akart az úttest túloldalára átmenni. Az autós segítségnyújtás nélkül a helyszínről elhajtott.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik látták az eseményt, illetve a megjelölt időszakban a fenti útvonalon közlekedtek, továbbá a balesettel vagy a balesetet okozó autó vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen, az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3600 Ózd, Jászki Oszkár u. 2.), vagy az ügy előadójának internetes elérhetőségén: rajhoczkip@borsod.police.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a nap 24 órájában elérhető 46/514-506-os telefonszáma is hívható, ahogy a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyike. Emellett a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is.

Szóljon hozzá!

Hirdetés