Eltűnt egy analfabéta ózdi férfi

borsodihir.hu

2017.03.09. 13:20

Eltűnt egy analfabéta ózdi férfi

Vonatra szállt, azóta nem tudni róla semmit.

Az Ózdi Rendőrkapitányság körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat Pókos József eltűnése miatt. Pókos József február 23-án 15 óra 10 perckor felszállt a szombathelyi vasútállomáson egy vonatra, hogy hazautazzon. Az eltűnt azonban azóta nem ad életjelet magáról, ismeretlen helyre távozott. A felkutatására eddig tett intézkedések nem vezettek eredményre.

Személyleírás

Az eltűnt férfi megközelítőleg 160 centiméter magas, 50 kilogramm súlyú, haja őszes színű, feltehetően erősen borostás, arca hosszúkás. A férfi nem tud írni és olvasni sem, jobb hüvelykujja hiányzik, jobb karján égési sérülések láthatóak. Eltűnése napján derékig érő, kék színű kabátot, kék sapkát és kék-fehér színű sportcipőt viselt, illetve egy nagy utazó táska volt nála.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, kilétéről, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Ózdi Rendőrkapitányságon (3601 Ózd, Jászi Oszkár út 2. szám), vagy munkaidőben hívja a 48/570-070-es telefonszámon az ügy előadóját. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.
Ózdeltűnt

Szóljon hozzá!

Hirdetés