Őrizetben az ámokfutó

Borsodihír

2017.08.17. 11:51

Őrizetben az ámokfutó
Fotó: police.hu

Rendőrt próbált elgázolni.

Hirdetés

Őrizetbe vette a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség azt a férfit, aki egy rendőri intézkedés alól ki akarta vonni magát, majd autójával a gyalogos rendőr felé hajtott.

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei szerdán 20 óra 45 perc körül intézkedés alá akarták vonni egy terepjáró sofőrjét Arlón.

A férfi a rendőri jelzéseket figyelmen kívül hagyta és autójával Ózd irányába elhajtott. A rendőrök követték az autót, majd a segítségükre siető kollégáik megkülönböztető jelzést használva próbálták megállítani az ámokfutót Ózdon. A férfi terepjárójával először az egyik, majd az időközben helyszínre érkező másik rendőrautónak is nekiütközött, továbbá az egyik, gyalogosan közlekedő rendőr felé hajtott. Saját védelme érdekében a rendőr a kocsi kerekére lőtt.

Az eset során a rendőrök nem sérültek meg, míg a terepjáró sofőrjének könnyű sérülései lettek. Őt és utasát a helyszín közelében elfogták az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai.

A hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárásban a nyomozást folytató Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség - a terepjárót vezető - Cs. Erik 22 éves ózdi lakost őrizetbe vette.

rendőrÓzdautós üldözés

Szóljon hozzá!

Hirdetés