Hirdetés

Miskolc, a forgatások városa - itt van mit nézni, filmezni!

2018.01.10. 15:23

Miskolc, a forgatások városa - itt van mit nézni, filmezni!

Folytatják a korábbi évek jó gyakorlatát.

Hirdetés

Miskolc turisztikai szervezete az idén is számos csatornán dolgozik a város népszerűsítésén, a turizmus még jelentősebb fejlesztésén. Folytatva a korábbi évek jó gyakorlatát, az idén is több tévés forgatócsoportot fogadunk, illetve előkészítjük a forgatások szakmai hátterét

- olvasható a Miskolci TDM - MIDMAR Nonprofit Kft.közleményében.

Az MTVA Itthon vagy! c. műsora tavaly szeptember közepén sugározta a Miskolcról augusztusban készített epizódját. Az idei forgatásokat városunkban kezdték, a most készülő műsor – amely várhatóan február 16-án kerül majd adásba – Észak-Magyarország gyógyturizmusával foglalkozik. A miskolci szolgáltatáskínálatból két fontos helyszínen is készültek felvételek és interjúk:

a Miskolctapolca Barlangfürdőben, valamint a Szent István-barlangban Lillafüreden.

A Barlang Aquaterápián kezelést, víz alatti gyógytornát is filmezhetett a stáb, a Barlangfürdőben pedig Scheitzner Beáta, a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője ismertette a fürdőkomplexum szolgáltatásait, a különleges programokat, amelyek a turistákat és a miskolciakat egyaránt várják. Külön hangsúlyozta az

OEP által finanszírozott gyógyászati kezelések elérhetőségét.

A forgatás másik helyszíne a Bükki Nemzeti Park kezelésében Miskolc-Lillafüreden található Szent-István-cseppkőbarlang volt, ahol Polgár Anasztázia barlangvezető beszélt a barlang turisztikai szerepéről és a gyógyászatban alkalmazott ottani terápiákról.

A tervek szerint még januárban miskolci forgatásra készül az MTVA Hazahúzó c. műsorának stábja is. A miskolci epizód tematikájának összeállításában, a turisztikai szolgáltatókkal, látnivalókkal történő egyeztetésben, a forgatás helyi szervezésében és a stáb kalauzolásában a város turisztikai szervezete, a Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Kft. munkatársai vesznek részt.

televízióMiskolc

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti