Hirdetés

Vele akar nyerni a Fidesz Miskolcon!

2018.02.13. 16:28

Vele akar nyerni a Fidesz Miskolcon!
Hubay szerint Miskolc kiemelten fontos a választáskor (Fotó: miskolc.hu)

Egykori aktív sportolóként azt szeretné, hogy Miskolc környezetbarát város legyen.

Hirdetés

Hubay György    (Fotó: Miskolc.hu)

 Hubay Györgyöt indítja a Fidesz a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 2-es, miskolci székhelyű választókerületben az országgyűlési választáson - közölte kedden Miskolcon, sajtótájékoztatón a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakcióvezetője, aki tapasztalt politikusként mutatta be a jelöltet.

 Hubay Györgynek a politikában eltöltött több mint két évtizedes tapasztalata bizonyosságot jelenthet arra, hogy április 8-án megnyeri a körzet képviselői posztját

- mondta Gulyás Gergely. A frakcióvezető kitért arra is, hogy a jelölt jól ismeri az önkormányzat világát, hiszen jelenleg is képviselő a miskolci testületben. 

Hubay György sokat tett a város közbiztonságáért, amely jelentősen javult az elmúlt években

- mondta Gulyás Gergely. Hubay György ezzel kapcsolatban arról beszélt, hogy bár Miskolcon az elmúlt években sokat erősödött a közbiztonság, egy pillanatra sem állhatnak meg, keményen, a törvény minden eszközével fel kell lépni a bűnözők ellen.

A képviselőjelölt életútját ismertetve kiemelte: Hubay György egykor aktív sportoló, kerékpáros volt, és ma is fontosnak tartja, hogy Miskolc szép, környezetbarát város legyen és maradjon.

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott:

Miskolc kiemelten fontos a választáskor.

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere hangsúlyozta, a képviselőjelölt önkormányzati képviselőként már bizonyította, hogy a térség érdekeit a parlamentben is képviselné.

MiskolcFideszválasztás 2018

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés