Hirdetés

Felejthetetlen húsvét Miskolctapolcán

avalonpark.hu

2018.03.24. 11:50

Felejthetetlen húsvét Miskolctapolcán
Képünk illusztráció (pixabay.com)

A gyerekek nyuszikat, bárányokat is simogathatnak.

Hirdetés

Remek családi programokkal várják látogatóikat Miskolctapolcán a Maya Játszóparkban, ahol idén is gondoskodnak arról, hogy fantasztikusan teljen a tavaszi szünet. Máricus 29 és április 2 között érdemes ellátogatni, hiszen felejthetetlen élményben gazdagodhatnak a kicsik és a nagyobbak is.

Természetesen ez alkalommal sem unatkozhatnak a gyerekek, akik tojáskereséssel, kézműves foglalkozásokkal, sorversenyekkel üthetik el az időt, valamint az Avalon Park és a RádióM szervezésében tojásfestő versenyen is összemérhetik kreativitásukat társaikkal szemben.

Március 30-tól április 2-ig nyuszikkal és kisbárányokkal is találkozhatnak a kicsik, de a programsorozatot gyermek koncertekkel, fellépőkkel is színesítik. A Sörkertben a séfek ajánlásával ínycsiklandozó, ünnepi fogásokat kóstolhatnak meg az érdeklődők a Húsvét Napok alatt. 

Húsvéti programjaikra a részvétel 2 500 Ft/gyermek, mely belépőjegyek a Maya Játszópark bejáratánál vásárolhatók meg. A gyermekek a karszalag felmutatása után ingyenesen vehetnek részt a programokon.

Miskolctapolcahúsvéttavaszi szünet

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés