Hirdetés

Bringázz a munkába, és mindenképpen nyersz!

2018.05.14. 12:42

Bringázz a munkába, és mindenképpen nyersz!
Révész Máriusz kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos (b), Halász Áron, a Magyar Kerékpárosklub elnökhelyettese (j2) és Kürti Gábor, a kerékpárosklub szóvivője (j) nyitotta meg a kampányt (Fotó: mti)

Ne keresd a kifogásokat, pattanj nyeregbe Miskolcon és megyeszerte!

Hirdetés

Elindult a kerékpározást ösztönző országos program, a Bringázz a munkába! kampány. Értékes nyeremények várnak a bringásokra. Ne keresd a kifogásokat, pattanj nyeregbe!

A Bringázz a munkába! kampányról

  • A kerékpárral megtett kilométereidet 2018. május 14. – június 10. közötti időszakban tudod rögzíteni a Bike Citizens telefonos applikáció segítségével. 
  • Az applikációt már az ezt megelőző időszakban is letöltheted csak ne felejts el május 14.-én regisztrálni a Bringázz a munkába! kampányba.
  • A résztvevők munkahelyi csapatokban vagy egyénileg gyűjthetik egy hónapig a kilométereket, ezzel egy több mint 4 millió forint összdíjazású nyereményjátékban vehetnek részt. A játékban többek között elektromos és hagyományos kerékpárokat, utazásokat, belépőket, vásárlási utalványokat, bringás kiegészítőket lehet nyerni.
Bővebb infók:
www.bringazzamunkaba.hu
http://instagram.com/bringazzamunkaba
kerékpárbicikli

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés