Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két gyönyörű nőért doboghatnak a borsodi szívek

| 2018. 07. 08. | 12:07:00
Elérkezett a Magyarország Szépe verseny döntője.
Két gyönyörű nőért doboghatnak a borsodi szívek
Hirdetés
Hirdetés

Glonczi Bianka és Magicz Mirtill révén két Borsod megyei hölgyért is szoríthatunk július 7-én este a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny döntőjében, amit élőben sugároz a Duna Televízió és a Duna World.

A miskolci Glonczi Bianka (19 év) személyi edzője biztatására jelentkezett a műsorba, ahol minél több élményt szeretne szerezni. Komoly diétával készült a versenyre. Két idősebb testvére van, akikre nagyon felnéz. A jövőben szeretne tolmácsként dolgozni.

Glonczy Bianka (Fotó: Borzi Vivien)

Magicz Mirtill (20) Mezőkövesden lakik, Egerbe jár egyetemre, óvodapedagógus szakra. Futballista párjával él, rajong a labdarúgásért. Tizennyolc évesen kezdett önálló életet, céltudatos lánynak tartja magát, hobbija a sütés-főzés és a sminkelés.

Magicz Mirtill (Fotó: Borzi Vivien)

A nagyszabású gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonul végig a kifutón a 16 döntős lány. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatják a versenyzőket, majd ezt követi az úgynevezett kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában lépnek színpadra a finalisták. Az egyes tourok után a zsűritől a 2-2 legkevesebb pontot kapott lány fog kiesni. 

A győztes a Miss World Hungary koronáját viseli majd egy évig és ő képviselheti Magyarországot a Miss World világversenyen. Ezen kívül a verseny két udvarhölgyét is díjazzák, valamint idén is van közönségszavazás. 

A közönség ezen az oldalon szavazhat kedvencére. Az itt legtöbb szavazatot elérő lány A legszebb mosoly cím birtokosa lesz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés