Hirdetés

Kezdődik a fesztivál az erdőbényei kertekben

civishir.hu

2018.07.04. 14:34

Kezdődik a fesztivál az erdőbényei kertekben
Képünk illusztráció. (Fotó: pixabay)

Felhőtlen kikapcsolódást kínálnak a hosszú hétvégére.

Hirdetés

Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Bor, mámor… Bénye fesztivált a festői Tokaj-hegyaljai faluban, Erdőbényén. A Tokaji borvidék legizgalmasabb kulturális rendezvényén az érdeklődők a gasztro- és borélmények mellett sportprogramokon, koncerteken, irodalmi esteken és egyéb érdekes programokon is részt vehetnek július 5. és 8. között.

A fesztivál festői környezetben kínál minőségi kikapcsolódást minden korosztálynak: sokszínű kulturális előadások, egyedülálló gasztronómiai élmények, hogy mindenki felhőtlenül szórakozzon.

A zenei fellépők között olyan ismert és elismert magyar zenekarokat találunk, mint Szabó Balázs és bandája, a Lóci játszik, Voodoo Papa, Kardos-Vázsonyi duó. A szervezők az irodalom kedvelőire is gondoltak a programok kialakításánál, hiszen az ismert kortárs szerzők, Garaczi László, Gévai Csilla is önálló irodalmi estekkel készülnek.

Korábbi évekhez hasonlóan továbbra is Erdőbénye kertjei adnak otthont a rendezvénynek.

A páratlan szépségű táj ódon házaival, meredek utcáival, patakjaival szeretettel várja a látogatókat, akik egyedül, kettesben, baráti társasággal, de akár családdal is érkezhetnek, hiszen a szervezők a gyerekek számára is biztosítanak programokat.

A belépőjegy megvásárlásával támogatja a Bor, mámor, Bénye Egyesület célját, hogy a tokaji borok és a zempléni ízek mellett gazdag kulturális programmal tegyék izgalmasabbá a fesztivált a szervezők.

További információk: http://bormamorbenye.hu/ és https://www.facebook.com/bormamorbenye/

fesztiválborErdőbényemámor

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés