Hirdetés
Hirdetés

Kezdődik az új körforgalom építése Sajószentpéteren

| 2018. 07. 18. | 12:43:00
A BorsodChem is támogatja.
Kezdődik az új körforgalom építése Sajószentpéteren
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a sajószentpéteri önkormányzat beruházásában július 25-től kezdődően új körforgalmú csomópont építési munkálatai kezdődnek el Sajószentpéteren, a 26-os és 27-es főutak kereszteződésében.

A munkálatok várhatóan 3 hónapig tartanak majd, melynek során forgalomkorlátozásra és hosszabb menetidőre számíthatnak az arra közlekedők.

A projekt mintegy 151 millió forintos európai uniós és 11 millió forintos önkormányzati forrásból, valamint 15 millió forintos BorsodChem Zrt. által nyújtott támogatásból valósul meg. A kivitelezési munkák július 25-én indulnak, melynek során félpályás korlátozás és jelzőlámpás irányítás lesz majd érvényben.

A személygépkocsik Tornanádaska, azaz a 27-es főút felé önkormányzati utakon tudnak eljutni, a tehergépkocsik és az autóbuszok számára nyitva lesz a továbbiakban is a csomópont.

Ez a forgalmi rend augusztus végéig lesz érvényben, a második és harmadik ütemben az út másik oldala lesz lezárva, szintén lámpás irányítás mellett. A kivitelezés az előzetes tervek alapján 90 napig tart, a korszerűsített csomópontot várhatóan október 31-én vehetik birtokba majd a közlekedők.

Hirdetés
Hirdetés