Hirdetés
Hirdetés

Gyerekek közé csapódott egy autó Kazincbarcikán

| 2018. 08. 22. | 15:28:00
A mögötte haladó lökhette a zebrára.
Gyerekek közé csapódott egy autó Kazincbarcikán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Zebrán átkelő család közé lökött személyautót egy késve fékező autóbusz augusztus 22-én délelőtt Kazincbarcikán – írja a sajomente.hu A baleset a Mátyás Király út és a Pollack Mihály utca kereszteződésénél történt, ahol a portál szerint egy gyalogos nőt két kisgyermek kísért biciklin ülve. A zebrához érkező személyautó megállt, annak ment neki – közölték – a mögötte haladó busz. Mint a borsodihir.hu a Borsod megyei rendőrségtől megtudta, a balesetben senki sem sérült meg, „csak” anyagi kárral járt.

A portál szerint a helyszínen többen kifogásolták, hogy a mentőkre 10-15 percet kellett várakozni, miközben a mentőállomás a közelben (kb. 1,5 kilométerre) található. Igaz, aztán három mentőkocsi is érkezett. Az intézkedésről a mentőszolgálattól tájékoztatást kértünk, amint a válaszuk megérkezik, közöljük. Megjegyezzük, ha a mentők a riasztáskor kapott információkból eleve tudhatták, hogy nincs személyi sérülés, akkor érhető, miért nem rohantak azonnal a helyszínre.

Frissítés:

Győrfi Pál, az országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr vezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy adataik szerint a riasztott mentőegység a bejelentéstől számított 6 percen belül a helyszínre érkezett, mentőellátásra nem volt szükség.

Hirdetés
Hirdetés