Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Itt kap minőségi kiszolgálást Borsodban

| 2018. 08. 31. | 11:32:00
Ők jogosultak a Magyar Turisztikai Ügynökség védjegyének használatára.
Itt kap minőségi kiszolgálást Borsodban
Hirdetés
Hirdetés

Tizenhét szálloda és hat étterem érdemelte ki a Magyar Turizmus Minőségi Díjat a 2017. évi pályázaton, velük együtt negyvenhét szálloda és tizennyolc étterem jogosult jelenleg a Magyar Turisztikai Ügynökség védjegyének használatára - írja a turizmus.com.

A 2017-es kiírás alkalmával 31 hazai vállalkozás indult el a Magyar Turizmus Minőségi Díj megszerzéséért, közülük 17 szálloda és 6 étterem érdemelte ki a védjegyet. Négyen első ízben pályáztak, a többiek megújítóként nyerték el a három évig érvényes minősítést.

A csütörtöki díjátadó ünnepségen Gajda Tibor, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese kiemelte, hogy a magyar turisták évente 600 milliárd forintot költenek külföldön, a hazai kínálat minőségi fejlesztésével ennek az összegnek jelentős részét itthon lehetne tartani.

A díjazottak között egy borsodi szolgáltató is van, ez pedig az Andrássy Rezidencia Wine & Spa*****, Tarcal.

Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke szerint országimázs szempontjából is fontos szerepe van a minőségi szolgáltatásoknak.

Hozzátette:

a Szállodák és Vendéglátóhelyek Európai Szövetsége (HOTREC) is akkreditálta a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, így a díjazott éttermek és szállodák jogosultak a „European Hospitality Quality” (EHQ) minősítési rendszer elismerését jelző „Q” jel használatára is.

A 2017. évi pályázaton eredményes turisztikai szolgáltatók:

Szállodák: Airport Hotel Budapest, Andrássy Rezidencia Wine & Spa*****, Tarcal, Aquaworld Resport Budapest, Betekints Wellness és Konferencia Hotel Veszprém, Caramell Premium Resort, Bük, Castellum Hotel, Hollókő, ETO Park Hotel Business & Stadium, Győr, Globall Hotel, Telki, Hotel Azúr Premium**** Siófok, Hotel Aquarell Cegléd, Hotel Lycium Debrecen, Hotel Silverine Lake Resort****superior Balatonfüred, Kolping Hotel Spa & Family Resort, Alsópáhok, Residence Balaton****superior Conference & Wellness Hotel, Siófok, Residence Ózon**** superior Conference & Wellness Hotel, Mátraháza, Velence Resort & Spa***superior, Velence, Zenit Hotel Balaton****superior Vonyarcvashegy.

Éttermek: Ambrózia étterem és Panzió***, Kazincbarcika, Deák Étterem, Sopron, Gundel Étterem, Budapest, Hatpöttyös Nonprofit Kft. Székesfehérvár, Kakukk Étterem és Panzió Nyírbátor, Kiskohász Vendéglő Dunaújváros.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés