Hirdetés
Hirdetés

Lassan helyreáll a vonatközelekedés Miskolcnál

| 2018. 08. 08. | 13:49:00
Lassan.
Lassan helyreáll a vonatközelekedés Miskolcnál
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újraindult a vonatközlekedés a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon Rákosliget és Pécel között, ahol reggel letört egy vonat áramszedője. A péceli állomáson viszont kigyulladt egy felsővezetékhez tartozó berendezés, ezért továbbra is hosszabb a menetidő - közölte a Mávinform szerda délelőtt az MTI-vel.A közleményben azt írták, a berendezést áramtalanították, a vonatokat dízelmozdonyok segítik át az érintett szakaszon. Hozzátették, a vonatfeltorlódás miatt a menetrendszerű közlekedés lassan, fokozatos áll helyre.

A Mávinform korábbi közleménye szerint szerda reggel nem jártak a vonatok Rákosliget és Pécel között, mert letört egy vonat áramszedője. A másik vágányon pályafelújítás miatt nem közlekednek a vonatok. Egyes gödöllői, hatvani elővárosi vonatok pedig ki is maradhatnak a menetrendből - írták akkor. Ezek miatt a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon 30-60 perccel meghosszabbodott a menetidő. A műszaki ok miatt elakadt vonatot egy másik mozdony elhúzta a vonalszakaszról - tudatták.
A MÁV arra kéri az utazókat, hogy indulás előtt tájékozódjanak a MÁV-csoport honlapján vagy a Vonatinfó applikáció segítségével.

Hirdetés
Hirdetés