Hirdetés
Hirdetés

Haza akarták kísérni – eltörték az állkapcsát

| 2018. 09. 26. | 15:27:00
A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt.
Haza akarták kísérni – eltörték az állkapcsát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vádat emeltek egy 31 éves férfi ellen súlyos testi sértés bűntette miatt, aki eltörte ismerőse állkapcsát – tudatta szerkesztőségünkkel szeptember 26-án az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott április elején, a reggeli óráktól kezdve családi, illetve baráti körben Szerencs-Ond külterületén található horgásztónál szórakozott, és ittas állapotba került.

A sértett szintén ittas állapotban szóváltásba keveredett a többiekkel, majd a délutáni órákban egyedül hazaindult.

A vádlott és a sértett testvére megpróbálták visszatartani, de nem jártak sikerrel. Ezután autóval hazaindultak, a vádlott észrevette az út szélén közlekedő sértettet, akit ismét arra hívott fel, menjen velük haza. A vádlott a sértett férfit a jármű felé terelte, de ő ellenállt és elesett. Ezután segítségért kiabált, hogy őt bántalmazzák. A vádlott visszaült a kocsiba, de később úgy döntött, a sértettet hazaviszi, de ebbe a sértett továbbra sem egyezett bele. Mivel nem hagyták békén, felmászott egy villanyoszlopra.

A vádlott utánanyúlt, a lábainál fogva a földre rántotta, és egyszer ököllel arcon ütötte.

A sértett gyalog ment el a helyszínről, de útközben rosszul lett, ezért egy közeli házban kért segítséget, így a mentők kórházba szállították.

Az ütés következtében a sértett a bal állkapocstest törését és jobb alsó őrlőfoga traumás elvesztését szenvedte el.

A vád tárgyát képező súlyos testi sértés bűntette 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Hirdetés
Hirdetés